fbpx
NOUTĂȚI

Accesorii decorative pentru case cu dichis

Pasionați fiind de design interior și de transformarea caselor în cămine primitoare, suntem încântați să te anunțăm că ne-am extins portofoliul de produse cu decorațiuni și accesorii, marca Present Time, ce combină simplitatea cu complexitatea, dar într-un mod inteligent care nu încarcă spațiile, ci le eliberează potențialul creativ.

Armonie, simplitate, culori echilibrate și modele curate

Produsele fac parte din colecțiile Leitmotiv și Karlsson de la Present Time, brand-uri care nu doar urmează cele mai recente tendințe, ci care stabilesc altele noi. Acestea sunt originale și jucăușe, iar calitatea este susținută de profesionalism și atenție acordată detaliilor.

Povestea din spatele brandului

Present Time este un brand olandez care a debutat pe piată in 1980 ca o mică companie de cadouri numită Kaleidoscope. Datorită succesului înregistrat, compania a fuzionat cu Clockwork și au decis să-și unească forțele sub numele de Present Time.

În 1999, Present Time s-a extins prin achiziționarea altor două companii: Karlsson și Leitmotiv.
Astăzi, fiecare dintre brandurile sale continuă să funcționeze independent și Present Time continuă să se extindă ca și companie-mamă.

Accesibile și surprinzătoare, colecțiile oferă o gamă largă de decorațiuni must-have, cum ar fi: corpuri de iluminat, ceasuri, accesorii pentru casă, mic mobilier.

Din lumea corpurilor de iluminat

Lumina sporește gradul de confort, iar cu ajutorul unui iluminat ales corect îți poți crea starea emoțională dorită în orice moment al zilei.

Potrivite pentru fiecare colțisor al casei, corpurile de iluminat variază de la mărime, la textură și culoare, oferind un farmec aparte oricărei locuințe.

Elementul decorativ practic și aspectuos pentru casă

Extrem de apreciate și de nelipsit în orice design de interior, ceasurile sunt în prima linie a expresiei unei personalități și pot deveni piesa centrală a unui decor.

Înveselește-ți biroul, biblioteca, pereții sau masa din living cu cele mai creative ceasuri, care pe lângă funcționalitate, oferă locuinței și un plus de vitalitate.

Creativitate, simplitate și mai mult decât toate, funcționalitate

Utilizarea ingenioasă a spațiului din casa ta, dar și sentimentul de acasă, ambele depind de alegerea accesoriilor pentru casă. Acestea sunt proiectate pentru a asigura confortul necesar, dar și pentru a completa, în mod plăcut, aspectul interiorului. Detaliile contează și fac diferența!

Confort și eleganță pentru orice încăpere

Alcătuit din materii prime precum lemn, metal sau țesături din bumbac, mobilierul are un design atemporal și practic, perfect pentru spatii aerisite și primitoare. Există o varietate de culori vesele și sobre, potrivite pentru toate gusturile.

Fiecare aspect contează în realizarea unui design de interior, iar o provocare majoră reprezintă alegerea decorațiunilor potrivite. În cadrul magazinului nostru online găsești o gama variată de produse din care poți alege pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxantă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *