fbpx
NOUTĂȚI

Atria Urban Resort – o altfel de comunitate urbană

Atria Urban Resort propune un concept nou și original pe piața de imobiliare din România. Arhitectura inovatoare și prietenoasă cu natura urmărește să inspire locuitorii apartamentelor din complex la socializare și trai relaxat departe de agitația Bucureștiului, însă fără a-i izola de zona urbană. Proiectul va include la final 1400 de apartamente în blocuri de 4 etaje cu lift, cu grădini interioare și locuri de parcare supraterane în cadrul unui ansamblu care amintește de resorturile de vacanță și mai puțin de cartierele și blocurile clasice din marile orașe ale țării. Atria Urban Resort este localizat în Sector 1, în apropierea cartierului Bucureștii Noi, în zona lacului Străulești și este realizat în colaborare cu JTP London – o echipă de arhitecți din Anglia, premiată la nivel internațional, arhitectul Silviu Mihăilescu și peisagistul Nicolas Triboi.

 

complex atria urban resort bucuresti

 

Noutatea proiectului Atria Urban Resort se recunoaște încă din nume și inspiră la o atmosferă de liniște și relaxare în inima orașului. Bucureștiul este un oraș haotic în care mulți dintre locuitori caută zone în care să se detașeze de stresul de zi cu zi, de zgomotul care le tulbură nopțile și de aglomerația care se intensifică pe zi ce trece. Atria Urban Resort vine în salvarea oamenilor care își doresc un viitor mai curat, inspirat și dominat de natură și spații deschise –  evadare neașteptată. Complexul Atria se concentrează pe creșterea naturală a copacilor plantați în curțile interioare și pe străzile din jur, pe coabitarea armonioasă între toți locuitorii și pe posibilitatea de a crea design de interior și arhitectură pentru vizionari.

 

gradini atria urban resort

 

Pe lângă exteriorul pus la punct din dorința de mai bine, Atria Urban Resort colaborează și cu designeri de interior care își doresc să pună la dispoziția locatarilor apartamente amenajate după necesitățile și personalitatea celor care își vor găsi mult așteptatul acasă în acest resort urban. Nume mari ale designului interior românesc își lasă amprenta pe amenajările oferite cu toate detaliile și informațiile tehnice deja stabilite.

 

fatada atria urban resort

 

Designeri precum Omid Ghannadi și Alina Vîlcu și-au prezentat deja creațiile care așteaptă să fie adoptate de viitorii locatari ai Atria Urban Resort.

Dacă arhitectura și conceptul acestui complex de locuințe are în plan principal îmbunătățirea traiului în mediul urban, conceptul designului de interior își dorește să amplifice aceste stări de bine pe care le căutăm cu toții acasă. 

Pentru arhitectul Omid Ghannadi, a ajunge acasă înseamnă a evada într-un alt loc, motiv pentru care amenajarea acestuia în cadrul Atria Urban Resort inspiră ceva nou în viața de zi cu zi a viitorilor locatari. Deoarece orașul oferă aceleași elemente vizuale, acasă trebuie să descoperi ceva nou, care să te stimuleze în fiecare zi. O amenajare simplă nu înseamnă neapărat o abordare minimalistă și strictă a spațiului, ci, dimpotrivă, trebuie să includă anumite elemente care aprofundează atmosfera și o încălzesc. Omid a ales pentru dormitor și baie două fototapete cu elemente botanice, tocmai pentru a aduce un plus de vibrație unei locuințe moderne cu un stil predominant scandinav. 

 

plan apartament atria urban resort

amenajare apartament omid ghannadi

fototapet xtdeco omid ghannadi

 

Fototapetele 3D Pădure și 3D Maimuțe, achiziționate prin XT Deco, reușesc astfel să reproducă atmosfera din exteriorul complexului de locuințe și să pună în continuare accentul pe importanța prezenței naturii în spațiul urban de locuire. 

 

dormitor atria urban resort

 

Apartamentul cu lumină din belșug este perfect pentru o familie mică în mijlocul căreia tronează armonia și bucuria de a fi împreună în jurul mesei sau pe canapea. Simplitatea caracteristică spiritului tânăr stă la baza amenajărilor care au menirea de a-i inspira pe cei care își petrec majoritatea timpului în apartament și mai puțin pe cei care vin să îl admire din exterior.

 

baie fototapet xt deco atria urban resort

atria urban resort baie

 

Prin conceptul de proiecte deja stabilite de designeri și arhitecți, Atria caută să atragă clienți interesați de un nou stil de viață. Cei care își doresc de mult să colaboreze cu un designer pentru a-și amenaja apartamentul au acum o soluție mult mai la îndemână. Designerii folosesc simplitatea cu care decorul modern poate să atragă oameni cu orice gusturi în materie de design interior. 

 

piscina atria urban resort

 

Dacă te muți într-un apartament din Atria Urban Resort poți alege apartamentul amenajat de Omid și vei avea la dispoziție listele cu furnizori pentru toate materialele și decorațiunile folosite și toate resursele de care ai nevoie pentru implementare. Modul în care vrei să implementezi această amenajare rămâne la latitudinea ta, iar costul de implementare este de 13-15 % din valoarea apartamentului. Așadar, profită de ușurința cu care poți avea un apartament amenajat de un designer cu renume și contactează-i pe cei de la Atria Urban Resort pentru a vizualiza apartamentele model! 

Mai multe detalii despre concept, finisaje, prețuri și apartamente găsești pe site-ul oficial Atria Urban Resort, la numărul de telefon 0751 299 402‬ sau pe adresa de e-mail contact@atriaresort.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *