fbpx
NOUTĂȚI

Day & Night – vibrația naturii

Colecția Day & Night de la Rebel Walls a fost concepută în colaborare cu designer-ul vestimentar suedez Tess Callervik, creatoarea brandului Daynight Casual. Înfățișând păduri tropicale, plante exotice colorate și elemente din adâncurile oceanului, fototapetele transformă camerele într-o adevărată experiență inedită.

 

Cuba Jungle, RBW-R16161

Fructele, plantele și păsările junglei se întâlnesc pe un tapet perfect pentru un perete de accent sau pentru decorul mobilierului. Nuanța plină de viață de verde reușește să te hipnotizeze, iar fototapetul devine magic, dar ancorat în realitatea naturală.

 

Seven Seas, RBW-R16191

Vreau să creez lumi de pattern-uri suprarealiste, invitând privitorul să ia parte la diferite povești. Ideea este de a descoperi constant noi detalii și mici creaturi în locuri neașteptate.

Tess Callervik

 

The Orchard,  RBW-R16201

Florile în nuanțe pastelate care se ascund printre frunze amintesc de o dimineață plină de prospețime petrecută într-o livadă la finalul primăverii. Culorile delicate permit aplicarea acestui fototapet și pe mai mulți pereți într-o cameră luminată intens, fără a o încărca.

 

Eden Nightfall, RBW-R16171

Ce se întâmplă cât se lasă noaptea peste junglă? Culorile care nu mai sunt vizibile ochiului omenesc se văd mai intens ca niciodată pe acest fototapet. Aproape ca auzi zumzetul insectelor și chemările animalelor sălbatice.

Temele tropicale și modelele florale sunt pe podiumul trendurilor design-ului de interior din 2019, așadar merită să încerci ceva cât mai colorat și expresiv pentru decorul casei tale. Redecorarea din preajma primăverii poate veni cu cea mai bogată în culori gamă de fototapet!

Spor la decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *