fbpx
DE INSPIRAȚIE

idei de fototapet pentru iubitorii de călătorii

Cei care sunt pasionați de călătorii investesc multe resurse în pasiunea lor, pentru a o păstra cât mai mult timp vie. Aceste persoane adoră de obicei să se înconjoare cu fotografii care ilustrează într-un mod unic cele mai frumoase peisaje sau monumente dintr-un oraş.

Pentru iubitorii de călătorii am pregătit o listă cu trei modele speciale de fototapet pe care aceştia le pot folosi pentru a-şi înveseli locuinţa.

Fototapet cu Londra

Londra este una din cele mai iubite destinaţii de călătorie, fiind amestecul perfect între nou şi vechi, între clasic şi nonconformist. Clima mereu capricioasă, manifestată prin zile lungi şi ploioase este colorată frumos de cultura englezească excepţională şi bineînţeles, de culoarea roşu. Culoarea roşie este culoarea reprezentativă a acestui oraş, alături de binecunoscutele autobuze şi cabine telefonice. Acest model de fototapet pune în evidenţă într-un mod excepţional această ţară, fiind perfect pentru amenajările cu inspiraţie londoneză.

Fototapet cu Paris

Parisul a fost, este şi va rămâne unul din cele mai frumoase oraşe ale lumii. Considerat a fi oraşul îndrăgostiţilor, acesta a fost martorul multor poveşti de dragoste frumoase, cu adevărat special. Turnul Eiffel este simbolul Parisului şi unul din cele mai vizitate monumente turistice. Cei veşnic îndrăgostiţi de Paris şi de impunătorul Turn Eiffel, îşi pot înveseli cu uşurinţă locuinţa cu acest model excepţional de fototapet.

Fototapet cu New York

Agitaţie, nebunie, viaţă de noapte, lumini, sky scarpers. Sau mai simplu: bătrânul New York. Un oraş al cărui forţă te copleşeşte, însă de la care nu îţi poţi lua nicidecum privirea. Dacă poţi să îţi imaginezi un living cu acest fototapet unic, atunci îi poţi aproape simţi puterea oraşului. Amenajările interioare cu aer New Yorkez sunt acum în trend, fiind perfecte pentru persoanele nonconformiste, care adoră schimbările. Alege acest model de fototapet pentru livingul tău, pentru un aer cât mai fresh în locuinţă.

Modelele de fototapet cu inspiraţie turistică sunt perfecte pentru iubitorii de călătorii şi pentru cei care adoră să străbată lumea în lung şi în lat. În magazinul nostru online găseşti şi idei de fototapet cu alte oraşe şi destinaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *