fbpx
STUDIU DE CAZ x DESIGNERI

“Neoclassic Cinderella” – amenajare apartament cu Design First

În spatele ușii apartamentului de 65 + mp din Brașov se ascunde o poveste romantică, dar cu accente contemporane, colorate și aproape amuzante. Există un echilibru care nu poate decât să te inspire între detaliile tropicale de pe tapițeriile scaunelor și detaliile specifice epocii de aur daneze în pictură reproduse în tablourile de pe perete. Citește mai multe despre punctele forte al unui apartament neoclasic, dar fun!

 

Lavinia Cocieru – Lead Designer “Mi se întâmplă destul de des să merg pe șantier și la prima interacțiune cu spațiul să am deja o idee destul de clară despre direcția amenajării, dar în acest caz a fost totul, absolut totul. Cum am intrat, am început să îmi imaginez paleta cromatică, elemente personalizate, iluminat, tot. Bucuria mi-a fost și mai aplificată de faptul că am reușit să transpun personalitatea beneficiarei în fiecare colțișor al acestei locuințe”

 

 

Am optat pentru materiale de foarte bună calitate, cu accente clasice, dar aduse în zilele noastre. Fototapetul în nuanțe de verde pastel, a oferit o bază extrem de bună ameajării, devenind punct focal, completat discret de restul elementelor care completează amenajarea. Mobilierul la comandă este executat din PAL, draperiile și materialul de la canapea (mobila Dalin), catifea care înnobilează amenajarea, scaunele în stil tropical care sunt tapițate cu textul Mind The Gap, menite să aducă influența contemporană în amenajare.

 

 

Fototapetul 3D Panouri Franțuzești oferă pereților un aspect 3D impresionant și amplifică eleganța livingului. Deși fototapetul pare că vine dintr-o epocă aflată la ani lumină de lampadarul Mind The Gap, cele două elemente se îmbină perfect pentru sublinia contextul contemporan din care face parte această amenajare.

 

 

Elementele atent alese, cu o motivație bine argumentată în spate, fac din această amenajare una confortabilă, cladă, plăcută ochiului. Cu spații de depozitare generoase, elemente clasice atent îmbinate cu cele moderne și o beneficiară foarte deschisă la idei și la o abordare mai atipică a stilului neoclasic, amenajarea Neoclasic Cinderella este una din favoritele mele de până acum.

 

 

Dormitorul te atrage într-o atmosferă regală, mai ales datorită peretelui de accent cu fototapetul 3D Stucco Gloria și candelabrului Elegance. Dormitorul păstrează o notă mai de grabă romantică și serioasă, fără prea multe decorațiuni care să afecteze starea de bine a beneficiarei.

 

 

Noptierele minimaliste se strecoară în decor și susțin sursele adiționale de lumină perfecte pentru serile în care stai până târziu alături de o carte prea bună.

 

 

Detaliile stau la baza acestei amenajări. Începând de la cornișa Luxxus, la tablouri, lumini indirecte și candelabre sau lustre, amenajarea este completată de detaliile la care se gândește cu atenție orice designer profesionist. Lustra Elegance Crom din living condimentează atmosfera cu sclipirile cristalelor și accentuează decorul de poveste. Lustra Classic din zona de dining continuă cu succes combinația de clasic și tropical dintre elementele de mobilier și iluminat.

 

 

Pentru toți cei care își doresc un decor după care să întoarcă privirea chiar și fata cu cercel de perlă, apelează la ajutorul unui specialist care va scoate ce-i mai bun din spațiul pe care îl ai la dispoziție. Pe cei de la Design First îi găsești pe instagram @designfirst.ro și la numărul de telefon 0744305912.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *