fbpx
DECOREAZĂ CU XTDECO, NOUTĂȚI

Nomad Avenue – plimbare prin orașul tau de acasă

Noua colecție de fototapet Rebel Walls încorporează elemente arhitecturale prin reprezentarea clădirilor vechi din diferite orașe romantice ale lumii. Tema urbană a acestei colecții iese în evidență chiar și în fototapetele cu model simplu, care imită betonul în diferite nuanțe. Perfecte atât pentru stiluri industriale, cât și pentru cele shabby chic, romantice sau clasice, fototapetele din colecția Nomad Avenue aduc mai aproape universul orașului, dar în liniștea de acasă!

 

Strada Azul, RBW-R15892

Fațada în nuanțe de albastru amintește de cele mai boeme cartiere ale unor orașe precum Paris sau Praga. Clădirile pe care poate le-ai admirat în filme sau în cimpul călătoriilor îți pot înfrumuseța sufrageria pe un perete mare de accent.

 

Solid Blush, RBW-R15012

Un roz nu prea dulce încât să-i deranjeze pe cei mai sobri dintre noi, dar destul de sensibil încât să se integreze în decor. Acest fototapet poate fi o alternativă a vopselei cu care nu poți crea același efect.

 

Beyond Us, RBW-R15961

Un fototapet impunător pentru tavan care amintește aproape de o scenă biblică dramatică. Dacă preferi să păstrezi pereții înr-un stil minimalist, joacă-te cu posibilitățile oferite de decorarea tavanului. Rezultatele vor reuși să te surprindă într-un mod plăcut.

 

Window Row, RBW-R15871

Un rând de geamuri, dar pe interior, pot completa perfect o bucătărie contemporană cu un aer romantic și boem. Culorile reflectate de ferestre aduc aminte de dimineți fresh de toamnă târzie și te pot inspira la cafeaua de dimineață. Fă ceva diferit pentru pereții locuinței tale cu un fototapet plin de creativitate!

 

Pink Facade, RBW-R15881

Rozul pastelat al acestei fațade se potrivește perfect unui magazin contemporan de îmbrăcăminte sau unui hol de mari dimensiuni dintr-o clădire de birouri. Pentru a scăpa de atmosfera anostă sau rigidă a pereților decorați simplist, un fototapet care scoate o zi obișnuită din anonimat e alegerea perfectă!

 

Boulevard, RBW-R15861

Încăperile cu pereți înalți se pot bucura de un fototapet monocrom, dar plin de detalii. O interpretare grafică a unei clădiri asemănătoare unui mic castel, pe care le putem găsi în multe orașe europene – inclusiv în arhitectura Bucureștiului.

 

Strada Verde, RBW-R15891

Verdele este una dintre culorile perfecte pentru decorul de interior în anul 2019. Profită de această culoare care exprimă vitalitate și începe redecorarea de primăvară cu un fototapet pe care lumina naturală îl va scoate în evidență, pentru zile proaspete și noi începuturi.

 

Fă tot ce poți pentru ca locuința ta să strălucească la adevăratul potențial. Fototapetele Nomad Avenue îți vor lărgi orizonturile și te vor face să-ți dorești să petreci mai mult timp afară, inspirându-te din interior.

Spor la decorat!

1 Comments

  1. Decor roz pentru fiecare cameră - idei și recomandări - XT Deco - Blog

    […] fototapet din colecția Nomad Avenue a celor de la Rebel Walls amintește de clădirile din filmele lui Wes Anderson și creează o […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *