fbpx
NOUTĂȚI

Noutăți pline de culoare cu ultima colecția de fototapet Rebel Walls

Fototapetul este soluția ideală pentru atunci când dorești amenajarea rapidă și spectaculoasă a unei încăperi. Fie că optezi pentru un model abstract, floral sau încărcat cu simboluri, fototapetul are puterea de a schimba total povestea decorului.

Rebel Walls ne încantă cu o nouă colecție de fototapet fascinantă #10 Palette, pecare, desigur, o poți admira pe site-ul XT Deco.

Găsește-ți culorile preferate

Culoarea joacă un rol decisiv în ambianța pe care vrei să o aduci încăperii, iar Rebel Walls încurajează o abordare personală, curioasă și curajoasă a culorilor. În cadrul colecției Palette vei descoperi o selecție cromatică potrivită fiecărei încăperi.

Culorile întunecate diminuează, culorile luminoase măresc – toate culorile aduc o schimbare!

Aceasta este versiunea scurtă a modului în care culorile afectează percepția unei camere, dar adevărul este mai versatil și mai individual decât acesta. Spre exemplu,  albul se simte strălucitor, crocant și proaspăt pentru unii, dar gol și insipid la alții.

Reevaluează și reînnoiește-ți paleta personală de culori

Mulți dintre noi își găsesc culoarea preferată la o vârstă fragedă și rămâne favorita noastră. Reevaluarea și includerea de noi culori în paleta personală reprezintă o atitudine jucăușă și curajoasă.

Te invităm pe  XT Deco să descoperi și celelalte teme din noua colecția de fototapet Pallete care vor aduce cu siguranță  caracter și funcționalitate încăperilor în care vor fi dispuse.

Zile creative să avem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *