NOUTĂȚI

O nouă colecție de fototapet inspirată din natură

Natura ne liniștește și are grijă de noi în feluri în care nici măcar nu ne imaginăm că o poate face. Colecția de fototapet Vegetal Chimera este despre simplitate, naturalețe, delicatețe și despre integrarea armonioasă a unui decor într-un interior.

fototatpet personalizat old charm

| Fototapet Old Charm

În cadrul colecției sunt folosite o multitudine de motive florale în acuarelă, aranjate în diferite variante pentru a fi puse în valoare, dar în același timp fără să încarce atmosfera.

Fototapet personalizat faraway memory

| Fototapet Faraway Memory

Modelele nu obosesc ochiul, sunt realizate cu multă atenție la detalii și au un aer retro reinterpretat, astfel ancorându-se în contemporan, dar aducând cu sine personalitatea și greutatea patinei timpului. Cu designul și culorile lor îi vei uimi cu sigurantă pe musafiri.

fototapet personalizat glacial dream

| Fototapet Glacial Dream

În ceea ce privește materialul, acesta este vlies non-woven (nețesut), cu o rezistență sporită la decolorare și spălare. Cromatica este discretă și liniștitoare, fiind potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Fototapet personalizat Small Thoughts

| Fototapet Small Thoughts 

Cine este designer-ul colecției?

Sânziana Toma-Dănilă, textile designer și ilustratoare din București. Versatilitatea  îi este o trăsătură definitorie, Sânziana folosind atât tehnica acuarelei, cât și mediul digital în creație.

Fototapet personalizat Remembering

| Fototapet Remembering

O priveliște inedită asupra frumuseții naturii

Fototapet personalizat Lavender Visions

| Fototapet Lavender Visions

Fototapet personalizat Souvenir Bouquet

| Fototapet Souvenir Bouquet

Fototapet personalizat Volatile Flowers

| Fototapet Volatile Flowers

Orice decorație de interior este incompletă dacă nu are pereți cu personalitate și, din acest motiv, oamenii ar trebui să acorde o importantă mai ridicată acestui aspect.

Colecția Vegetal Chimera va aduce cu siguranță un plus de rafinament pentru decorul casei tale. Tot ce trebuie să faci este să alegi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *