fbpx
DECOREAZĂ CU XTDECO

O nouă dimensiune în design – pereții 3D

Vreți să oferiți interiorului un look nou deosebit dar nu știți de unde să începeți? Atunci citiți în continuare, pentru că avem soluția perfectă! 🙂

O schimbare nu înseamnă neapărat redecorare completă. Designerii știu că un singur perete poate schimba totul. În loc să îl treceți cu vederea, priviți peretele ca pe un canvas alb care așteaptă să fie îmbrăcat în artă.

WallArt vine în ajutor cu 17 soluții creative, pentru toate gusturile!

Panourile 3D sunt noul trend în materie de acoperire a pereților și duc design-ul interior la un alt nivel. Artistice, durabile, complimentează orice încăpere, de la living, la dormitor, bucătărie, hol, birou sau baie.

Panourile decorative adaugă dimensiune și stil pereților, transformându-i în punctul focal al întregii camere.

Designul deosebit le recomandă în special pentru stilurile de amenajare moderne. Pot fi folosite pentru a acoperi toți cei patru pereți, pot decora tavanul sau pot accentua un singur perete, în întregime sau parțial, oferind de fiecare dată un efect aparte.

Cu modele în relief, panourile 3D oferă o dimensiune suplimentară zidurilor. Prin jocul de lumini și umbre, creează un sentiment de adâncime și iluzia optică de spațiu mai mare. Aceste panouri sunt vopsibile, ușor de instalat și ecologice, fiind confecționate din fibră de trestie de zahăr.

În 2011 WallArt a fost desemnat de designerii de interior din Statele Unite ale Americii unul dintre cele mai inovative produse de decorare din categoria eco-friendly.

Fiecare panou are o dimensiune de 50cm/ 50cm și este ușor de instalat. Un pachet WallArt conține 12 panouri decorative care acopera un total de 3 metri pătrați de perete.

Gama este atât de variată, modelele variind de la cele clasice, la cele moderne sau funky. În funcție de design, alegeți modelul preferat și culoarea potrivită interiorului.

Panourile 3D pot fi vopsite cu vopsea acrilică sau cu solvent de orice culoare, în nuanțe care se îmbină perfect cu restul decorului.

Pentru cei care preferă un decor simplu, minimalist, în alb, un perete în relief compensează liniile drepte și platitudinea, și sparge monotonia. Pot fi folosite atât pentru spații rezidențiale, cât și în hoteluri, restaurante, birouri sau spații comerciale.

Oriunde ar fi plasate, panourile 3D nu trec neobservate, ele aduc o atingere de stil și un aer modern, cu totul deosebit!

Panourile se aplică simplu, nu aveți nevoie de un specialist pentru montare. Urmăriți video-ul de mai jos, pentru a afla cum!

 

1 Comments

  1. 5 ways your house can kill you - Houz Buzz

    […] Try to choose 3D panels as they are water, fire and humidity resistant. They are very durable and do not develop mold even if they are used in bathrooms or kitchens. The 3D panels are suitable in rooms with up to 80% humidity. 3D panels are also the new trend in wall covering and lead the interior design to another level, according to xtdeco blog. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *