REFERINȚE DE STIL

stilul urban ca mod de viață în locuința ta

În ultima perioadă, stilul urban a început să capete tot mai multă popularitate în sfera designului interior. Poate vă întrebați cum puteți aplica acest stil în propriile case și dacă vi se potrivește. Ei bine, acest stil este deosebit de atractiv și este foarte compatibil cu apartamentele și garsonierele din orașele mari. Din dorința oamenilor de a avea locuințe cât mai funcționale și mai intuitive s-a născut stilul urban, căruia îi puteți adăuga, după bunul plac, elemente de decor contemporan, industrial și/sau minimalist.

Unul dintre aspectele definitorii ale acestui stil constă în lipsa draperiilor, a galeriilor sau al oricărui obiect de design interior care ar putea obtura lumina naturală. Așa că, dacă iubiți lumina de afară, vă puteți alege anumite modele speciale de ferestre care se potrivesc stilului urban, după cum puteți vedea în fotografia de mai jos. Stilul urban nu exclude prezența culorilor dar pentru a păstra integritatea acestuia, alegeți culori reci și relaxante, care să nu epateze.

Exemplul următor este chiar un apartament din România, orașul Brașov, unde arhitecții  Ion Popușoi și Bogdan Preda au colaborat pentru a crea o locuință luminoasă cu aer urban, dar al cărei atribut principal este transparența.

Img Source: casa-construct.ro

Un alt element al stilului urban este sticla și după cum puteți observa, cei doi arhitecți au creat podele de sticlă iar acest artificiu mărește optic spațiul. Construcția acestui apartament este cu adevărat dinamică și încântătoare. Oare cui nu i-ar plăcea să locuiască aici?

În caz că nu aveți în plan să vă redecorați casa în totalitate, atunci puteți alege o variantă mai accesibilă dar la fel de atractivă, cu modelele de fototapet pe care vi le propunem noi și care se pot integra oricărui decor.

Fototapetul Big Apple care oferă o imagine panoramică a New York-ului o să vă modernizeze considerabil camera în care alegeți să-l aplicați. XT Deco vă propune să-l păstrați pentru living unde vă puteți impresiona cu ușurință musafirii.

În cazul în care vă place fotbalul și sunteți fan Manchester United sau ați fost recent în Anglia, steagul acestei țări poate arăta foarte bine în bucătărie sau în hol.


Pentru cei care preferă stilul street art și graffity atunci modelul următor este ideal.

Poți alege oricare alt model din seria Urban de la XT Deco pentru a te asigura că locuința ta primește amprenta stilului urban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *