fbpx
NOUTĂȚI

Tapete ideale pentru personalități puternice

Cei dintre noi care se sunt într-o continuă sărbătorire a vieții și a frumuseții ei, poate își găsesc mai greu locul în lumea amenajărilor din zilele noastre. Dacă “Less is more!” pare a fi motto-ul pe buzele tuturor, ce se întâmplă cu cei pentru care “More is more!“?

Cu ajutorul tapetelor, cei cu personalități puternice și colorate, pot să-și pună la cale decorul de vis! Dacă și tu crezi că viața este un un ocean colorat în care te scufunzi în fiecare zi și faci ochii mari când vezi culori în jurul tău, tapetele MINDTHEGAP pe care le propunem vor deveni cu siguranță preferatele tale!

 

tapet floral sufragerie

 

Tapetele MINDTHEGAP sunt tipărite digital cu cerneală ecologică, iar detaliile și nuanțele sunt de cea mai înaltă calitate. Un fundal negru complementat de detalii în verde și roz va oferi un gram de mister și aproape vei uita că există și un perete în spatele florilor!

 

tapet floral

 

Motivele florale nu se demodează odată cu anotimpul, așa că de ce să nu îți petreci și vara și iarna în sânul naturii înfloritoare? Poți să alegi tapetul pentru un perete de accent, iar ceilalți pereți să îi vopsești în culori care să scoată în evidență nuanțele tapetului. Florile declicate se potrivesc pentru un perete al bucătăriei sau spațiului de luat masa, dar și în dormitor, pentru o atmosferă liniștită.

 

tapet xtdeco

 

Un tapet cu motive florale în culori dulci se potrivește cu finisaje aurii. Un decor modern nu înseamnă doar alb și gri, fără splash-uri de culoare. Dimpotrivă, amenajarea curajoasă (în special a pereților) e pentru cei cu adevărat creativi și originali!

 

tapet romania

 

Dacă ai o baie de serviciu, ferită de condens și aburi, un tapet cu fundal pastelat se potrivește perfect. Pentru că pereții băii sunt mai complicat de decorat, iar culorile stridente pot să creeze senzația de spațiu micșorat, un tapet cu motive gingașe îți sare în ajutor. Nu subestima efectul pe care pereții corect decorați îl au asupra spațiului din baie – tapetul transformă un spațiu mic într-o cameră surprinzătoare.

 

tapet verde

 

Dacă toamna îți aduce astenia la ușă, împiedic-o înainte să intre cu un decor plin de viață inspirat din plante și flori sălbatice! Intrepretările artistice ale plantelor te vor face să le privești cu mai mult interes atunci când ieși la plimbare. Dacă unele detalii ale plantelor pe care le vezi în ficare zi îți scapă, tapetul aduce mai aproape de tine liniile fine, culorile vibrante și elementele spectaculoase.

 

tapet flamingo

 

Probabil ai văzut pasărea flamingo reinterpretată pe căni, covoare, haine, perdele de duș și multe alte decorațiuni și accesorii. Ei bine, pe această listă intră și tapetul! Deși pare a fi o pasăre foarte fragilă și sensibilă, o flamingo trăiește înre 20 și 30 de ani. De asemenea, aceste păsări își țin respirația când mănâncă, chiar și pentru câteva ore la rând. Un pattern repetitiv cu flamingo pe pereții casei tale nu poate decât să te inspire în viața de zi cu zi. Pe timpul iernii îți poți transforma casa într-o oază tropicală și să uiți de vremea de afară! 🙂

 

tapet dormitor

 

Acest tapet reproduce elemente ale picturii chinezești Huaniao hua sau “pictură-cu-păsări-și-flori”, apărută în China secolului 10. Meticulozitatea lucrării este surprinsă și în acest tapet care se transformă în totalitate într-o operă de artă întinsă pe un perete întreg.

 

tapet colorat

 

Pasionații de religie și cultură hindusă se pot bucura de un tapet vibrant cu detalii amănunțite. Împodobit cu nuanțe puternice și forme aurite, pare aproape o țesătură scumpă. Indifernt că îl alegi pentru casă sau pentru un magazin sau retsaurant cu specific indian, trebuie doar să găsești un echilibru între baia de culori și design-ul încăperilor.

 

tapet forme colorate

 

Un tapet care poate părea dezorganizat și haotic îți oferă surpriza unei senzații aproape 3D. Combinația de culori elegante și accentele de auriu fac acest tapet perfect pentru o un living contemporan sau chiar pentru o cafenea jazzy. Mai poți folosi acest tapet pentru interiorul unui dulap de mari dimensiuni sau pentru alte piese de mobilier înalte.

 

tapet bulien colorate

 

Bulinele colorate se potrivesc mereu într-o cameră jucăușă sau pentru camerele copiiilor. Însă acest tapet se distinge prin detaliile bulinelor albastre care arată aproape ca suprafața unei planete. Bulinele albastre creează impresia de mișcare și spațiu dincolo de tapet – adică more than meets the eye! 🙂

 

tapet roz

 

Îți poți imagina cu ușurință că te afli într-un magazin de bomboane și prăjituri cu ajutorul acestui tapet. Un tapet pentru spațiul în care îți petreci cele mai relaxante zile și perfect pentru o cameră în stil tânăr și nonconformist.

 

tapet marmura

 

Tapetul care imită anumite texturi te ajută să îți reinventezi pereții. După aplicarea tapetului nimeni nu va mai ști cum obișnuia să arate acesta. Iar dacă nu vrei să faci niște schimbări drastice la nivelul cromaticii încăperii, acest tapet este ideal!

 

tapet cupru

 

Un design modern și elegant este accentuat cel mai bine de detalii care imită culoarea cuprului. Acest tapet poate decora un perete preferat din hol sau barul bucătăriei. Poți să-l aplici și pe un corp de mobilier din sufragerie pentru a-i oferi o nouă înfățișare. Un tapet care te ajută să creezi iluzii spectaculoase nu poate lipsi din casa ta!

 

Nu uita că personalitatea ta trebuie să se reflecte 100% în spațiul pe care îl ocupi. Același lucru se aplică și membrilor familiei tale și prietenilor, așa că poți să îți faci un cadou atât ție, cât și lor!

Intră pe site-ul nostru pentru a descoperi mai multe dintre produsele noi ale producătorului MINDTHEGAP: xtdeco.ro/mind-the-gap

Spor la decorat!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *