fbpx
NOUTĂȚI

Timberwall – panouri decorative inovatoare

Lemnul nu mai este specific doar stilului rustic și chiar și atunci când piesele de lemn aduc aminte de casele și construcțiile vechi, poate fi încorporat cu ușurință într-un design contemporan. Pereții din lemn oferă un confort pe care alte materiale nu reușesc să îl pună la dispoziție. Fie că ne amintește de casele de la poalele munților, terase rustice sau casele bunicilor, lemnul rămâne materialul de bază al unei case autentice, puternice și cu puternic spirit familial.

Dar pentru ca elementele decorative din lemn să fie în concordanță cu un stil de viață sustenabil și pentru a proteja în continuare natura, lemnul reciclat devine singura soluție reală. Panourile decorative Timberwall sunt menite să încurajeze creativitatea și originalitatea prin modul de aplicare și oferă soluții eco de amenajare ale pereților cu lemn.

 

Panouri decorative living

Panouri decorative dormitor

 

Montajul panourilor decorative

În funcție de modelul ales, montajul poate fi efectuat prin lipire, montare autoadezivă, montare prin cuie. Fiecare placă se montează individual, iar dimensiunile și formele diferă tot în funcție de model.

 

Panouri decorative placa

 

Colecții

Panourile decorative de lemn reciclat Timberwall se împart pe mai multe colecții, fiecare dintre ele având un model diferit.

Barnwood

Panourile redau aspectul lemnului de hambar pentru o atmosferă autentică de care poți să te bucuri atât în sufragerie, dormitor, cât și în birou.

Panouri decorative birou

Panouri decorative bucatarie

 

Landscape

Culorile inspirate de nuanțele pământului aduc la tine acasă magia naturii!

Panouri decorative living

 

Reclaimed

Fragmentele de istorie își găsesc loc pe pereții casei tale, cu fiecare placă.

Panouri decorative living

 

Weld

O imagine contemporană pentru casa ta, ghidată de propria imaginație.

Panouri decorative dormitor

 

Shiplap

Camera redă senzația de casă veche, cu poveste, adusă într-un context modern și decorată cu căldură.

Panpuri decorative lemn

 

O vizită pe site-ul nostru te va inspira și te va ajuta să găsești modelul potrivit pentru locuința ta. Intră pe xtdeco.ro/timberwall și descoperă gama de panouri decorative din lemn reciclat Timberwall.

Spor la decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *