fbpx
NOUTĂȚI

Universul Tres Tintas – tapete cu tradiție, lucrate cu pasiune

Alegerea unui tapet sau fototapet potrivit nu mai este o muncă ușoară, în special acum când diversitatea și originalitatea modelelor sunt la ele acasă. Însă odată ce ai o viziune asupra cum vrei să arate camerele tale, poți începe să alegi elementele decorative pentru pereți. Dacă ai încredere în ceea ce vrei să pui la cale, poți începe cu decorul pereților, cu fototapete pline de viață și culoare, sau cu motive discrete, potrivite celor atrași de stilul clasic.

Fototapetele Tres Tintas ies în evidență prin atmosfera pe care o redau prin modelele lor. De la culori și texturi inspirate din natură, la texturi care amintesc de clădiri și străzi ale orașelor. Liniile îndrăznețe, și formele geometrice nonconformiste se potrivesc perfect celor cu spirit liber, care vor ca și casa lor să emane aceeași energie unică.

Tapetul și fototapetul înlocuiesc cu succes pereții vopsiți în special pentru rezultatul pe care îl oferă printr-un minim de efort.

Cu tapetele Tres Tintas poți explora la tine acasă mai multe oportunități, să te încarci cu energia orașelor, dar și a naturii.

Colecția Journeys

Mitos Bermejo, designerul acestei colecții o transformă într-un veritabil ghid turistic. Imaginile și texturile surprinse de fiecare tapet adună impresii despre orașe, priveliști și locuri. Amintirile din care au fost inspirate tapetele reușesc să transmită atmosfera veritabilă a unei escapade de vară într-un oraș pe care visezi să îl vizitezi.

Barcelona

Fototapet sufragerie

 

Soho

Tapet living

 

Reus

Tapet sufragerie

 

Colecția Les Vangardes

Inspirată din elemente naturale, flori, plante exoticeși culori pastelate, colecția creată și pictată de Sophia Pega te îndeamnă spre noi descoperiri și călătorii spre natură. Câmpiile și casele împodobite cu flori devin centrul atenției și inspiră la creativitate și libertate.

Interioarele care îmi plac cel mai mult sunt cele care descriu persoanele care trăiesc în ele. (Sophia Pega )

 

Florella

Tapet dormitor

 

Chinella

Tapet camera de zi

 

Bananella

Cred că preferatul meu este Bananella pentru că te învăluie ca o pădure tropicală luxuriantă, deși dacă ar fi să îl folosesc în casa mea aș mai picta și o grămadă de banane deasupra.

(Sophia Pega)

 

Tapet hol

 

Colecția Mediterraneen

Pentru cei care caută mai mult o senzație sau acel “je ne sais qoui” pentru a fi liniștiți și echilibrați, colecția meditearneană îi va ajuta să găsească răspunsurile. Tapetele sunt inspirate din culorile și briza mării, meșteșugul perscarilor și casele de vacanță de lângă plajă. Interioarele de inspirație mediteraneană se bucură de spirit artistic și originalitate.

 

Traci Bank, un terapeut american, afrima că “Poate fi extrem de inconfortabil să locuiești undeva unde nu te simți la tine acasă, așa că este important să creezi un spațiu care este autentic pentru tine. Priveliști, sunete, mirosuri, simțuri – mediul nostru ne activează constant amintiri ale unor experiente din trecut – pozitive sau negative. Chiar și o experiență plăcută la cumpărături poate să ne ofere sentimente pozitive.” (sursă: A Therapist Explains How Interior Design Can Influence Your Mood)

 

Dacă te simți inspirat de tapetele Tres Tintas, vizitează site-ul nostru pentru mai multe modele și alte informații: https://xtdeco.ro/trestintas. Ajută-ți prietenii să descopere modele inedite de tapete și fototapete, împărtășind cu ei articolele noastre și începeți împreună proiecte noi de redecorare a casei!

 

Dacă încă nu ai citit articolul nostru despre colecțiile celor de la Sandberg, te invităm să arunci o privire. Sigur vei găsi ceva încântător:

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *