Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Ceasuri clasice

258.96 lei / bucata
Ceas de perete Badge alb cu dimensiunile de: 40 cm x 13 cm x 40 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, biblioteca,..
335.76 lei / bucata
Ceas de perete Cased Index alb cu dimensiunile de: 47 cm x 46 cm x 6 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, biblio..
335.76 lei / bucata
Ceas de perete Gold Numbers cu dimensiunile de: 40.7 cm x 40.5 cm x 5.3 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bi..
162.96 lei / bucata
Ceas de perete Little Big Time alb cu dimensiunile de: 62.2 cm x 14.5 cm x 5.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biro..
100.56 lei / bucata
Ceas de perete Little Big Time Mini alb cu dimensiunile de: 36.5 cm x 12 cm x 5.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți b..
575.76 lei / bucata
Ceas de perete Maxie argintiu cu dimensiunile de: 53.5 cm x 52 cm x 9.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bib..
1,056.00 lei / bucata
Ceas de perete Maxiemus cu numere și ramă neagră mată cu dimensiunile de: 68 cm x 65 cm x 8 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Învese..
671.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. Black cu numere cu dimensiunile de: 57. cm x 10.5 cm x 56. cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți birou..
383.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. Black cu numere cu dimensiunile de: 41.5 cm x 41.5 cm x 9.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biro..
263.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. Black numbers cu ramă argintie cu dimensiunile de: 31.3 cm x 8.8 cm x 30.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înve..
671.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. Blue cu numere cu dimensiunile de: 57. cm x 10.5 cm x 56. cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul..
383.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. Blue cu numere cu dimensiunile de: 41.5 cm x 41.5 cm x 9.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți birou..
263.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. Blue numbers cu ramă argintie cu dimensiunile de: 31.3 cm x 8.8 cm x 30.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înves..
671.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White argintiu cu numere cu dimensiunile de: 57. cm x 10.5 cm x 56.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveseleș..
383.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White argintiu cu numere cu dimensiunile de: 41.5 cm x 41.5 cm x 9.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveseleșt..
263.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White argintiu cu dimensiunile de: 31.3 cm x 8.8 cm x 30.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți birou..
671.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White argintiu cu dimensiunile de: 57. cm x 56.5 cm x 11 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul,..
383.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White argintiu cu dimensiunile de: 42 cm x 9.5 cm x 41.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul,..
263.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White auriu cu dimensiunile de: 31.3 cm x 8.8 cm x 30.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, ..
696.00 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White cu numere și ramă de cupru cu dimensiunile de: 7.5 cm x 53 cm x 53 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Învese..
744.00 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White cu numere și ramă de lemn cu dimensiunile de: 57. cm x 12.6 cm x 57. cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înve..
456.00 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White cu numere și ramă de lemn cu dimensiunile de: 42.5 cm x 9.7 cm x 43.8 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înv..
263.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White cupru cu dimensiunile de: 31.3 cm x 8.8 cm x 30.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, ..
263.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White ramă albă cu dimensiunile de: 31.3 cm x 8.8 cm x 30.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biro..
696.00 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White ramă aurie cu dimensiunile de: 57. cm x 10.5 cm x 56.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți bir..
417.36 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White ramă aurie cu dimensiunile de: 41.5 cm x 41.5 cm x 9.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți bir..
360.00 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White, cu numere, ramă albă cu dimensiunile de: 41.5 cm x 9.5 cm x 41.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Învesel..
671.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White, cu numere, ramă albă cu dimensiunile de: 57. cm x 10.5 cm x 56. cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Învesele..
396.00 lei / bucata
Ceas de perete Normann gri cu dimensiunile de: 41.3 cm x 9.3 cm x 41.3 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bibl..
396.00 lei / bucata
Ceas de perete Normann negru cu dimensiunile de: 41.3 cm x 9.3 cm x 41.3 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bi..
287.76 lei / bucata
Ceas de perete Normann numbers alb cu dimensiunile de: 31.3 cm x 8.8 cm x 30.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biro..
287.76 lei / bucata
Ceas de perete Normann numbers gri cu dimensiunile de: 31.3 cm x 8.8 cm x 30.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biro..
287.76 lei / bucata
Ceas de perete Normann numbers negru cu dimensiunile de: 31.3 cm x 8.8 cm x 30.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți bi..
335.76 lei / bucata
Ceas de perete Silver Numbers cu dimensiunile de: 40.7 cm x 40.5 cm x 5.3 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, b..
52.56 lei / bucata
Ceas de perete Slim Index mic, alb cu ramă de oglindă cu dimensiunile de: 20 cm x 5 cm x 20 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Învese..
52.56 lei / bucata
Ceas de perete Slim Index mic, negru cu ramă de oglindă cu dimensiunile de: 20 cm x 5 cm x 20 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înve..
479.76 lei / bucata
Ceas de perete Slim Index negru cu ramă de oglindă cu dimensiunile de: 65 cm x 6 cm x 64 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveseleș..
263.76 lei / bucata
Ceas de perete Stout auriu cu dimensiunile de: 9 cm x 22.5 cm x 24 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bibliote..
263.76 lei / bucata
Ceas de perete Stout crom cu dimensiunile de: 9 cm x 22.5 cm x 24 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bibliotec..
263.76 lei / bucata
Ceas de perete Stout placat cu cupru cu dimensiunile de: 9 cm x 22.5 cm x 24 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul..
186.96 lei / bucata
Ceas de perete XL Slim Index alb cu ramă de oglindă cu dimensiunile de: 43.5 cm x 42 cm x 5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Învese..
Rezultate de la 1 la 41 din 41 (1 pagini)