Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Ceasuri contemporane

74.40 lei / bucata
Ceas cu alarmă Fifties, albastru deschis, BOX32 Design cu dimensiunile de: 6.5 cm x 12 cm x 15.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Î..
74.40 lei / bucata
Ceas cu alarmă Fifties, verde, BOX32 Design cu dimensiunile de: 6.5 cm x 12 cm x 15.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-..
191.76 lei / bucata
Ceas de birou Book contradiction paper, 20x15x20cm cu dimensiunile de: 20 cm x 15 cm x 20 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Învesele..
191.76 lei / bucata
Ceas de birou Book pastel tones paper, 20x15x20cm cu dimensiunile de: 20 cm x 15 cm x 20 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveseleș..
335.76 lei / bucata
Ceas de perete Cased Index gri cu dimensiunile de: 47 cm x 46 cm x 6 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bibli..
300.00 lei / bucata
Ceas de perete Aesthetic, pătrat, alb cu dimensiunile de: 30.5 cm x 30.5 cm x 6 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți bir..
300.00 lei / bucata
Ceas de perete Aesthetic, pătrat, albastru închis cu dimensiunile de: 30.5 cm x 30.5 cm x 6 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Învese..
300.00 lei / bucata
Ceas de perete Aesthetic, pătrat, gri cu dimensiunile de: 30.5 cm x 30.5 cm x 6 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți bir..
300.00 lei / bucata
Ceas de perete Aesthetic, pătrat, negru cu dimensiunile de: 30.5 cm x 30.5 cm x 6 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți ..
258.96 lei / bucata
Ceas de perete Badge albastru închis cu dimensiunile de: 40 cm x 13 cm x 40 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul,..
258.96 lei / bucata
Ceas de perete Badge gri cu dimensiunile de: 40 cm x 13 cm x 40 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, biblioteca,..
258.96 lei / bucata
Ceas de perete Badge verde cu dimensiunile de: 40 cm x 13 cm x 40 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bibliotec..
335.76 lei / bucata
Ceas de perete Belt placat cu alamă, Design Studio Mango cu dimensiunile de: 40 cm x 3.5 cm x 40 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Î..
335.76 lei / bucata
Ceas de perete Belt placat cu cupru, Design Studio Mango cu dimensiunile de: 40 cm x 3.5 cm x 40 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Î..
335.76 lei / bucata
Ceas de perete Belt placat cu nichel, Design Studio Mango cu dimensiunile de: 40 cm x 3.5 cm x 40 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! ..
287.76 lei / bucata
Ceas de perete Bent de lemn argintiu cu dimensiunile de: 35 cm x 35 cm x 45 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul,..
287.76 lei / bucata
Ceas de perete Bent de lemn auriu cu dimensiunile de: 35 cm x 35 cm x 45 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bi..
287.76 lei / bucata
Ceas de perete Bent de lemn placat cu cupru cu dimensiunile de: 35 cm x 35 cm x 45 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți ..
239.76 lei / bucata
Ceas de perete Blade Numbers alb cu dimensiunile de: 40 cm x 3.5 cm x 40 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bi..
431.76 lei / bucata
Ceas de perete Blade Numbers XL alb cu dimensiunile de: 60 cm x 3.5 cm x 60 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul,..
186.96 lei / bucata
Ceas de perete Bold Engraved cu numere cu dimensiunile de: 23 cm x 22 cm x 8 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul..
158.16 lei / bucata
Ceas de perete Convex, negru cu ramă argintie cu dimensiunile de: 23 cm x 8.3 cm x 23.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveseleșt..
158.16 lei / bucata
Ceas de perete Convex, roșu cu ramă argintie cu dimensiunile de: 23 cm x 8.3 cm x 23.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește..
158.16 lei / bucata
Ceas de perete Covex, alb cu ramă argintie cu dimensiunile de: 23 cm x 8.3 cm x 23.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ț..
1,584.00 lei / bucata
Ceas de perete cu ramă albă cu dimensiunile de: 49.5 cm x 21.5 cm x 50 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bibl..
1,752.00 lei / bucata
Ceas de perete cu ramă de bambus Big Flip cu dimensiunile de: 49 cm x 21.5 cm x 50.1 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-..
162.96 lei / bucata
Ceas de perete Dragonfly mini, dom de sticlă cu dimensiunile de: 25.5 cm x 5.3 cm x 28.1 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveseleș..
252.00 lei / bucata
Ceas de perete Dragonfly negru, sub formă de dom cu dimensiunile de: 43.6 cm x 41 cm x 5.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Învesel..
252.00 lei / bucata
Ceas de perete Dragonfly roz pastelat, sub formă de dom cu dimensiunile de: 43.6 cm x 41 cm x 5.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! ..
252.00 lei / bucata
Ceas de perete Dragonfly, dom de sticlă cu dimensiunile de: 41 cm x 5.5 cm x 43.6 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți b..
239.76 lei / bucata
Ceas de perete Elegant Numbers cu accente de oțel, alb cu dimensiunile de: 7 cm x 40.6 cm x 43.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Î..
124.56 lei / bucata
Ceas de perete Elevated dom de sticlă alb cu dimensiunile de: 28.1 cm x 5.3 cm x 25.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-..
216.00 lei / bucata
Ceas de perete Fifties, albastru deschis, BOX32 Design cu dimensiunile de: 35.5 cm x 35 cm x 9 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înv..
216.00 lei / bucata
Ceas de perete Fifties, ivoriu, BOX32 Design cu dimensiunile de: 35.5 cm x 35 cm x 9 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ț..
74.40 lei / bucata
Ceas de perete Fifties, ivoriu, BOX32 Design cu dimensiunile de: 6.5 cm x 12 cm x 15.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește..
216.00 lei / bucata
Ceas de perete Fifties, verde, BOX32 Design cu dimensiunile de: 35.5 cm x 35 cm x 9 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți..
263.76 lei / bucata
Ceas de perete Franky bambus cu dimensiunile de: 31 cm x 9.2 cm x 29.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bibl..
263.76 lei / bucata
Ceas de perete Franky de plută cu dimensiunile de: 31 cm x 9.2 cm x 29.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bi..
263.76 lei / bucata
Ceas de perete Franky imitație beton cu dimensiunile de: 31 cm x 9.2 cm x 29.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biro..
143.76 lei / bucata
Ceas de perete Glass Wood mediu, lemn deschis cu dimensiunile de: 43.5 cm x 5 cm x 41.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveseleș..
143.76 lei / bucata
Ceas de perete Glass Wood mediu, lemn închis cu dimensiunile de: 43.5 cm x 5 cm x 41.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește..
52.56 lei / bucata
Ceas de perete Glass Wood mic, lemn deschis cu dimensiunile de: 20 cm x 5 cm x 20 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți b..
52.56 lei / bucata
Ceas de perete Glass Wood mic, lemn închis cu dimensiunile de: 20 cm x 5 cm x 20 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți bi..
239.76 lei / bucata
Ceas de perete Illusion alb, cupru cu dimensiunile de: 30 cm x 30 cm x 45 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, b..
239.76 lei / bucata
Ceas de perete Illusion negru, auriu cu dimensiunile de: 30 cm x 30 cm x 45 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul,..
100.56 lei / bucata
Ceas de perete Little Big Time Mini argintiu cu dimensiunile de: 36.5 cm x 12 cm x 5.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește..
100.56 lei / bucata
Ceas de perete Little Big Time Mini negru cu dimensiunile de: 36.5 cm x 12 cm x 5.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți..
1,056.00 lei / bucata
Ceas de perete Mini Flip cu ramă de bambus cu dimensiunile de: 27 cm x 14. cm x 27 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți..
Rezultate de la 1 la 48 din 65 (2 pagini)