Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Ceasuri romantice

360.00 lei / bucata
Ceas de perete cu pendulă Woodpecker MDF lemn închis cu dimensiunile de: 7.8 cm x 17.5 cm x 64 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înv..
360.00 lei / bucata
Ceas de perete cu pendulă Woodpecker MDFalb cu dimensiunile de: 7.8 cm x 17.5 cm x 64 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-..
124.56 lei / bucata
Ceas de perete Elliptical albastru, cu ramă de oglindă cu dimensiunile de: 14.2 cm x 10.2 cm x 6.3 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care!..
124.56 lei / bucata
Ceas de perete Elliptical roz, cu ramă de oglindă cu dimensiunile de: 14.2 cm x 10.2 cm x 6.3 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înve..
124.56 lei / bucata
Ceas de perete Elliptical verde, cu ramă de oglindă cu dimensiunile de: 14.2 cm x 10.2 cm x 6.3 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! În..
220.56 lei / bucata
Ceas de perete Sensu negru cu dimensiunile de: 43.5 cm x 44.5 cm x 5.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bibl..
278.16 lei / bucata
Ceas de perete Sensu XL negru cu dimensiunile de: 52.5 cm x 53.5 cm x 6 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bib..
359.76 lei / bucata
Ceas de perete Sunburst crystal mare cu dimensiunile de: 53.5 cm x 5.5 cm x 53.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți bi..
431.76 lei / bucata
Ceas de perete Sunflower cu finisaj din lemn cu dimensiunile de: 64 cm x 6.5 cm x 64 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ț..
348.00 lei / bucata
Ceas de perete Woodpecker MDF alb cu dimensiunile de: 6 cm x 41 cm x 42 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bib..
348.00 lei / bucata
Ceas de perete Woodpecker MDF lemn închis cu dimensiunile de: 6 cm x 41 cm x 42 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți bir..
Rezultate de la 1 la 11 din 11 (1 pagini)