Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Faianță lucioasă Le Conchiglie, Plăci ceramice în formă de cochilie, 15x15,5cm, Scenari, pentru baie | XT Deco

320.00 lei / cutie (1,600.00 lei / mp)
 • Producător Sartoria
 • Cod produs: TRR-SAARCO
 • Disponibilitate: 3 săptămâni

Alegeți mai jos


 • Bucăți în cutie: 12
 • Finisaj: lucios
 • Grosime: 16mm
 • Lățime: 15cm
 • Lungime: 15.5cm

Colecția de faianță lucioasă Le Conchiglie, de la XT Deco, vine în diferite modele. Culorile vii și aspectul de cochilie te vor ajuta să creezi nu doar un design unitar, ci și unul original. Model de faianță cu plăci de ceramică, cu design marin, potrivite pentru baie. Plăcile ceramice Le Conchiglie de 15x15,5cm și grosime 16mm, Scenari, reprezintă soluția ideală pentru o baie cu totul deosebită și ingenioasă.

 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau DPD Courier
 • Returnare gratuită


Alte sugestii

160.00 lei / cutie (238.81 lei / mp)
Colecția de gresie mată Romanza, de la XT Deco aduce o varietate de modele, printre care: Belle, Dorothy, PeterPan, Ariel, Cinderella, Gulliver, Pinocchio și Alice. Model de gresie cu plăci deosebite, cu formă pătrată, cu latura de 20,5 cm, și grosime de 10 mm, pentru baie sau bucătărie. Creează un ..
2,400.00 lei / cutie (1,111.11 lei / mp)
Colecția de faianță mată Glass factory, de la XT Deco, vine în culori marine ce aduc un strop din esența mării în casa ta. Model de faianță cu plăci mici asamblate într-o placă mare, de formă dreptunghiulară, cu design simplu, potrivite pentru baie sau bucătărie. Plăcile ceramice Glass factory, 120x..
320.00 lei / cutie (1,280.00 lei / mp)
Descoperă colecția de faianță lucioasă I Bricchi, de la XT Deco aduce o varietate de modele în nuanțe calde, printre care: Blu, Perla, Rosa, Ceruleo, Antracite, Petrolio, Bianco, Fumo, Nero și Porpora. Model de faianță cu plăci mici, de formă dreptunghiulară, cu design simplu, pentru baie sau bucătă..
320.00 lei / cutie (1,280.00 lei / mp)
Colecția de faianță lucioasă i Quadrati, de la XT Deco, care aduce o varietate de modele în nuanțe calde, printre care: Fumo, Rosa, Nero, Perla, Bianco, Petrolio, Blu, Antracite. Model de faianță cu plăci mici, de formă pătrată, cu design simplu, dar elegant pentru baie sau bucătărie. Păcile de faia..
137.00 lei / bucata
Groovy Magnets a creat mai multe seturi de magneți tip puzzle. Aici este prezentat setul magnetic puzzle girafa  care are 16 piese. Puteți folosi magneții pentru a transmite mesaje sau pentru a lipi vederi. Se lipesc perfect și pe frigider! Mărimile magneților sunt în formatul foi A4 și anum..
 • vopsibil
1,297.00 lei / bucata
Coloana K1002 Orac Decor, din colecția LUXXUSDespre colecțieLuxxus ocupă o poziție exclusivistă, cu o colecție unică de profile creative și accesorii decorative de lux. Având un impact vizual puternic, profilele decorative din gama Luxxus transformă cu usurință un decor obișnuit într-unul rafinat. M..
 • mostră disponibilă
1,488.00 lei / rola (190.52 lei / mp)
Tapet din gama Masterpiece a producătorului olendez Eijffinger. O rolă acoperă 7.8mp.Cu modele colorate și expresive, Eijffinger face lumea mai frumoasă de 140 de ani. În toți acești ani, curiozitatea, creativitatea și dorința de inovare a rămas neschimbată. Poți alege dintre multitudinea de modele..
 • autoadeziv
1,535.00 lei / bucata (590.38 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: rășină acrilică cu textură de valuri 3DCulori: alb Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana ..