Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Ceas cu alarmă Minimal roșu închis, ramă aurie, Karlsson

Ceas cu alarmă Minimal roșu închis, ramă aurie, Karlsson

95.76 lei / bucata
  • Producător karlsson
  • Cod produs: PT-KA5683RD
  • Disponibilitate: 7 - 14 Zile

Ceas cu alarmă Minimal roșu închis, ramă aurie cu dimensiunile de: 12 cm x 4.8 cm x 12 cm.

Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).

Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care!

Înveselește-ți biroul, biblioteca, pereții sau masa din living cu cele mai creative ceasuri, care pe lângă funcționalitate, oferă locuinței și un plus de vitalitate.

Extrem de apreciate și de nelipsit în orice design de interior, ceasurile sunt în prima linie a exprimării unei personalități, fiind poate piesa centrală a unui decor sau al unui outfit.

Avem la dispoziție o gamă foarte largă de ceasuri care pot deveni acel element decorativ aspectuos și practic pentru casă. Rămâne la alegerea ta care e cel mai potrivit pentru tine!

World Class

Este o experiență absolut inedită să vezi trecerea timpului marcată de filele schimbătoare ale unui ceas world class.

Indiferent că ne referim la un ceas luminos, flip sau digital, fiecare model în parte este deosebit și sofisticat. Creșterea lor în popularitate în ultimii ani se datorează cel mai probabil datorită designului modern de ultima generație care completează orice interior.

Present Time
Armonie, simplitate, culori echilibrate și modele curate, cu produsele Present Time schimbi lumea plecând de la interior. Accesoriile Present Time radiază eleganță, bucurie și spontaneitate. Prin produsele oferite, acest brand combină simplitatea cu complexitatea, dar într-un mod inteligent care nu încarcă spațiile, ci le eliberează potențialul creativ.

Present Time nu este doar un brand care urmează cele mai recente tendințe, ci unul care stabilește altele noi. Produsele sunt originale și jucăuse, iar calitatea acestora este susținută de profesionalism și atenție acordată detaliilor.

Decoratiuni > dimensiuni
Înălțime / grosime 12 cm
Tapet > Detalii tehnice
Lățime 4.8 cm
Lungime 12 cm

Nu sunt păreri legate de acest produs.

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Întrebări și răspunsuri

Fii primul care pune o întrebare.

Alte sugestii

239.76 lei / bucata
Ceas de perete Elegant Numbers cu accente de oțel, alb cu dimensiunile de: 7 cm x 40.6 cm x 43.7 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Î..
335.76 lei / bucata
Ceas de perete Gold Numbers cu dimensiunile de: 40.7 cm x 40.5 cm x 5.3 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-ți biroul, bi..
360.00 lei / bucata
Ceas de perete Sunshine Hexagon MDF, verde cu dimensiunile de: 54 cm x 52.8 cm x 5.3 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveselește-..
383.76 lei / bucata
Ceas de perete Mr. White argintiu cu numere cu dimensiunile de: 41.5 cm x 41.5 cm x 9.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveseleșt..
  • mostră disponibilă
662.00 lei / cutie (141.45 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..
  • adeziv inclus
  • designer's choice
  • personalizat
198.00 lei / mp
Îmbracă-ți peretele în culori vesele și vii, cu fototapetul Jelly Belly! Flori și frunze, suprapuse, pictate parcă pe canvas în nuanțe încântătoare, vor oferi oricărei încăperi un aer artistic și fresh!..
86.16 lei / bucata
Vază Knitted ceramică medie, albastră cu dimeniunile 15 cm x 25.5 cm x 15 cmAccesoriile și mobilierul de mici dimensiuni pot ajuta la crearea unei atmosfere speciale și personale în orice decor de interior. Acestea trebuie să deservească două scopuri: să ajute la îmbunătățirea funcționalității spați..
143.76 lei / bucata
Ceas de perete Glass Wood mediu, lemn deschis cu dimensiunile de: 43.5 cm x 5 cm x 41.5 cm.Pentru acest model, bateriile nu sunt incluse (tip baterie: AA).Ceasurile, acele instrumentele de măsurare a timpului, care s-au adaptat procesului de modernizare și au prins forme care mai de care! Înveseleșt..