Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Lampadar Loft Alamă RegenBogen 605041601

1,822.00 lei
  • Producător MW-LIGHT
  • Cod produs: MWG-605041601
Din păcate acest produs nu mai este disponibil
Vizualizează produse asemănătoare de la același producător. click aici


Alte sugestii

  • autoadeziv
1,766.00 lei / bucata (679.23 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou din metal cu aspect industrial, rombo mosaic, shabby chicCulori: titan gri, negru Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la textu..
  • autoadeziv
1,535.00 lei / bucata (590.38 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: rășină acrilică cu textură de valuri 3DCulori: alb Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana ..
  • autoadeziv
1,535.00 lei / bucata (590.38 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: rășină acrilică texturatăCulori: alb Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana și nu numai, p..
  • autoadeziv
1,304.00 lei / bucata (501.54 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: periat, aspect metalicCulori: argintiu brushed Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana și n..