Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Memo boards si organizatoare

192.00 lei / bucata
Memo Board & tablă Autumn Sense, albastru închis cu dimeniunile 2.5 cm x 57. cm x 47.5 cmAccesoriile și mobilierul de mici dimensiuni pot ajuta la crearea unei atmosfere speciale și personale în orice decor de interior. Acestea trebuie să deservească două scopuri: să ajute la îmbunătățirea funcționa..
  • în stoc: 1 x bucata
192.00 lei / bucata
Memo Board & tablă Autumn Sense, verde cu dimeniunile 2.5 cm x 57. cm x 47.5 cmAccesoriile și mobilierul de mici dimensiuni pot ajuta la crearea unei atmosfere speciale și personale în orice decor de interior. Acestea trebuie să deservească două scopuri: să ajute la îmbunătățirea funcționalității sp..
129.00 lei / bucata
Tablă din plută World Map cu dimeniunile 40 cm x 60 cm x 2 cmAccesoriile și mobilierul de mici dimensiuni pot ajuta la crearea unei atmosfere speciale și personale în orice decor de interior. Acestea trebuie să deservească două scopuri: să ajute la îmbunătățirea funcționalității spațiului și să se a..
216.00 lei / bucata
Tablă weekplanner din lemn cu dimeniunile 25 cm x 80 cm x 2.5 cmAccesoriile și mobilierul de mici dimensiuni pot ajuta la crearea unei atmosfere speciale și personale în orice decor de interior. Acestea trebuie să deservească două scopuri: să ajute la îmbunătățirea funcționalității spațiului și să s..
139.00 lei / bucata
Tablă weekplanner din plută cu dimeniunile 25 cm x 78 cm x 1.8 cmAccesoriile și mobilierul de mici dimensiuni pot ajuta la crearea unei atmosfere speciale și personale în orice decor de interior. Acestea trebuie să deservească două scopuri: să ajute la îmbunătățirea funcționalității spațiului și să ..
307.00 lei / bucata
Tablă weekplanner XL din lemn cu dimeniunile 60 cm x 80 cm x 2.5 cmAccesoriile și mobilierul de mici dimensiuni pot ajuta la crearea unei atmosfere speciale și personale în orice decor de interior. Acestea trebuie să deservească două scopuri: să ajute la îmbunătățirea funcționalității spațiului și s..
Rezultate de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)