Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Memo boards si organizatoare

191.76 lei / bucata
Memo Board & tablă Autumn Sense, albastru închis cu dimeniunile 2.5 cm x 57. cm x 47.5 cmAccesoriile și mobilierul de mici dimensiuni pot ajuta la crearea unei atmosfere speciale și personale în orice decor de interior. Acestea trebuie să deservească două scopuri: să ajute la îmbunătățirea funcționa..
191.76 lei / bucata
Memo Board & tablă Autumn Sense, verde cu dimeniunile 2.5 cm x 57. cm x 47.5 cmAccesoriile și mobilierul de mici dimensiuni pot ajuta la crearea unei atmosfere speciale și personale în orice decor de interior. Acestea trebuie să deservească două scopuri: să ajute la îmbunătățirea funcționalității sp..
129.36 lei / bucata
Tablă din plută World Map cu dimeniunile 40 cm x 60 cm x 2 cmAccesoriile și mobilierul de mici dimensiuni pot ajuta la crearea unei atmosfere speciale și personale în orice decor de interior. Acestea trebuie să deservească două scopuri: să ajute la îmbunătățirea funcționalității spațiului și să se a..
138.96 lei / bucata
Tablă weekplanner din plută cu dimeniunile 25 cm x 78 cm x 1.8 cmAccesoriile și mobilierul de mici dimensiuni pot ajuta la crearea unei atmosfere speciale și personale în orice decor de interior. Acestea trebuie să deservească două scopuri: să ajute la îmbunătățirea funcționalității spațiului și să ..
Rezultate de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)