Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Panou decorativ M STYLE 10601, WallFace, autocolant

635.00 lei
  • Producător WallFace
  • Cod produs: EDL-10601
Din păcate acest produs nu mai este disponibil
Vizualizează produse asemănătoare de la același producător. click aici


Alte sugestii

  • autoadeziv
635.00 lei / bucata (661.18 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: shiny lucios metal mosaic, 10 x 10 mmCulori: Ice albastru, sclipitor Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită piel..
  • autoadeziv
635.00 lei / bucata (661.18 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: shiny lucios metal mosaic, 5 x 5 mmCulori: auriu, sclipitor Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmu..
  • autoadeziv
635.00 lei / bucata (661.18 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: shiny lucios metal mosaic, 3 x 6 mmCulori: auriu, sclipitor Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmu..
  • mostră disponibilă
278.40 lei / rola (215.81 lei / mp)
Tapet din gama Masterpiece a producătorului olendez Eijffinger.Cu modele colorate și expresive, Eijffinger face lumea mai frumoasă de 140 de ani. În toți acești ani, curiozitatea, creativitatea și dorința de inovare a rămas neschimbată. Poți alege dintre multitudinea de modele perfecte pentru orice ..
  • mostră disponibilă
829.00 lei / cutie (177.14 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..
  • autoadeziv
635.00 lei / bucata (661.18 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: shiny lucios metal mosaic, 10 x 10 mmCulori: argintiu, sclipitor Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, ..