Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Panou decorativ S GLASS 17841

2,288.91 lei / bucata (880.35 lei / mp)
 • Producător WallFace
 • Cod produs: EDL-17841-AR
 • Disponibilitate: 7 - 14 Zile

 • Lățime: 1000 mm
 • Lungime: 2600 mm
 • Suprafață: 2.6mp
 • autoadeziv: da

Info panou multiscop

Descriere model: panou din plastic cu model bronz, sub un strat strălucitor de sticlă acrilică

Culori: cupru


Pentru un look sofisticat

Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana și nu numai, panourile multiscop se integrează foarte ușor în orice decor.

Fie că este vorba de un look urban, de o amenajare în stil shabby chic sau modernistă, aceste panouri multiscop adaugă o notă de personalitate și nonconformism interiorului în care sunt plasate.

Panourile sunt realizate dintr-un material dur dar flexibil, similar cu polimerul fără conținut de PVC, iar grosimea lor variază între 0.3 și 1 cm.

Avantaje ale panourilor decorative multiscop

 • Unul dintre marile avantaje ale acestor decorațiuni de interior este că pot fi folosite în orice spațiu: casă de locuit, birou, mall, restaurant mare sau mic, instituții publice;
 • Altă bilă albă constă în faptul că acestea se pretează montării în bucătării, băi, holuri sau camere principale, fiind rezistente la umezeală sau chiar la temperaturi ridicate, în funcție de specificațiile fiecărui model în parte.
 • Nu trebuie să le folosești pe un perete întreg, dacă nu vrei. Chiar dacă ele vin în fâșii de 2.60 x 1.00 m (majoritatea modelelor), se poți folosi la înlocuirea faianței clasice de bucătărie sau orice suprafață care are nevoie de un accent diferit;
 • Sunt foarte ușor de instalat, se întrețin cu un minim de efort și oferă un impact vizual deosebit.
Cu siguranță vei găsi un model potrivit pentru tine!Alte sugestii

 • autoadeziv
2,339.12 lei / bucata (899.66 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou din plastic cu model dantelat, sub un strat strălucitor de sticlă acrilicăCulori: maro, auriu maro, alb Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de model..
 • autoadeziv
2,288.91 lei / bucata (880.35 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou din plastic cu model auriu, sub un strat strălucitor de sticlă acrilicăCulori: auriu Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la te..
 • autoadeziv
2,288.91 lei / bucata (880.35 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou din plastic cu aspect auriu, sub un strat strălucitor de sticlă acrilicăCulori: auriu Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la t..
 • autoadeziv
2,288.91 lei / bucata (880.35 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou din plastic cu model vintage, sub un strat strălucitor de sticlă acrilicăCulori: platin, dark argintiu-gri Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de mo..
 • autoadeziv
1,284.78 lei / bucata (494.15 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect metalic cu decor 3D lemnCulori: stainless gri Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blan..
 • mostră disponibilă
196.02 lei / cutie (99.00 lei / mp)
Combină designul texturilor inovative cu confortul pluteiPluta este o alternativă inedită pentru pereți. Panourile Dekwall sunt produse combinând două straturi de plută, primul oferind căldură și izolație fonică, pe când furnirul decorativ oferă un aspect vizual interesant. Fiecare panou este acoper..
 • lemn reciclat
748.11 lei / cutie (748.11 lei / mp)
Înfrumusețează locuința cu materiale ecologice Panourile 3D din tec sunt fabricate 100% manual din lemn reciclat recuperat din case tradiționale japoneze și ambarcațiuni. Fiecare panou este diferit și unic prin prisma faptului că întregul proces de fabricare este realizat manual. Piesele sunt atent ..
 • autoadeziv
2,188.50 lei / bucata (841.73 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou din plastic cu model vintage, sub un strat strălucitor de sticlă acrilicăCulori: maro, cupru Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, ..