Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Panou decorativ S GLASS 17843

2,632.00 lei
  • Producător WallFace
  • Cod produs: EDL-17843-AR
Din păcate acest produs nu mai este disponibil
Vizualizează produse asemănătoare de la același producător. click aici


Alte sugestii

  • autoadeziv
2,632.00 lei / bucata (1,012.31 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou din plastic cu model auriu, sub un strat strălucitor de sticlă acrilicăCulori: auriu Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la te..
  • autoadeziv
2,632.00 lei / bucata (1,012.31 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou din plastic cu model vintage, sub un strat strălucitor de sticlă acrilicăCulori: platin, dark argintiu-gri Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de mo..
  • autoadeziv
2,517.00 lei / bucata (968.08 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou din plastic cu model vintage, sub un strat strălucitor de sticlă acrilicăCulori: maro, cupru Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, ..
  • autoadeziv
2,690.00 lei / bucata (1,034.62 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou din plastic cu model dantelat, sub un strat strălucitor de sticlă acrilicăCulori: maro, auriu maro, alb Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de model..
  • autoadeziv
2,288.91 lei / bucata (880.35 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou din plastic cu model bronz, sub un strat strălucitor de sticlă acrilicăCulori: cupru Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la te..
  • autoadeziv
1,478.00 lei / bucata (568.46 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect metalic cu decor 3D lemnCulori: stainless gri Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blan..
  • autoadeziv
2,517.00 lei / bucata (968.08 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou din plastic cu model vintage, sub un strat strălucitor de sticlă acrilicăCulori: gri, argintiu-gri Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele var..
  • autoadeziv
2,690.00 lei / bucata (1,034.62 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou cu model holografic argintiu, sub un strat strălucitor de sticlă acrilicăCulori: argintiu, alb Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate..