Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Panou decorativ STRUCTURE 13826, WallFace, autocolant

1,362.00 lei
  • Producător WallFace
  • Cod produs: EDL-13826
Din păcate acest produs nu mai este disponibil
Vizualizează produse asemănătoare de la același producător. click aici


Alte sugestii

  • autoadeziv
1,651.00 lei / bucata (635.00 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect metalic with 3D crocodile efect: pieleCulori: Metallic argintiu mat Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită..
  • autoadeziv
1,651.00 lei / bucata (635.00 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect metalic with 3D crocodile efect: pieleCulori: Graphite-gri, argintiu metallic Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi ..
  • autoadeziv
1,593.00 lei / bucata (612.69 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect bule 3DCulori: portocaliu, argintiu Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana și nu nu..