Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Panou decorativ STRUCTURE 14803, WallFace, autocolant

1,824.00 lei
  • Producător WallFace
  • Cod produs: EDL-14803
Din păcate acest produs nu mai este disponibil
Vizualizează produse asemănătoare de la același producător. click aici


Alte sugestii

  • autoadeziv
1,824.00 lei / bucata (701.54 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect lava stoneCulori: stone gri, argintiugri Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana și ..
  • autoadeziv
1,824.00 lei / bucata (701.54 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect lava stoneCulori: cupru-maro, gri Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana și nu numa..
  • autoadeziv
1,824.00 lei / bucata (701.54 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect metalic cu decor 3D lemnCulori: negru, dark gri, vintage argintiu Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită p..