Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Panou decorativ STRUCTURE 15681, WallFace, autocolant

1,284.78 lei / bucata (494.15 lei / mp)
 • Producător WallFace
 • Cod produs: EDL-15681
 • Disponibilitate: 7 - 14 Zile

 • Lățime: 1000 mm
 • Lungime: 2600 mm
 • Suprafață: 2.6mp
 • autoadeziv: da

Info panou multiscop

Descriere model: aspect metalic / textură valuri 3D

Culori: gri, brushed mat


Pentru un look sofisticat

Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana și nu numai, panourile multiscop se integrează foarte ușor în orice decor.

Fie că este vorba de un look urban, de o amenajare în stil shabby chic sau modernistă, aceste panouri multiscop adaugă o notă de personalitate și nonconformism interiorului în care sunt plasate.

Panourile sunt realizate dintr-un material dur dar flexibil, similar cu polimerul fără conținut de PVC, iar grosimea lor variază între 0.3 și 1 cm.

Avantaje ale panourilor decorative multiscop

 • Unul dintre marile avantaje ale acestor decorațiuni de interior este că pot fi folosite în orice spațiu: casă de locuit, birou, mall, restaurant mare sau mic, instituții publice;
 • Altă bilă albă constă în faptul că acestea se pretează montării în bucătării, băi, holuri sau camere principale, fiind rezistente la umezeală sau chiar la temperaturi ridicate, în funcție de specificațiile fiecărui model în parte.
 • Nu trebuie să le folosești pe un perete întreg, dacă nu vrei. Chiar dacă ele vin în fâșii de 2.60 x 1.00 m (majoritatea modelelor), se poți folosi la înlocuirea faianței clasice de bucătărie sau orice suprafață care are nevoie de un accent diferit;
 • Sunt foarte ușor de instalat, se întrețin cu un minim de efort și oferă un impact vizual deosebit.
Cu siguranță vei găsi un model potrivit pentru tine!Alte sugestii

 • autoadeziv
1,586.02 lei / bucata (610.01 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect metalic cu decor 3D lemnCulori: argintiu gri, argintiu metallic Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pie..
 • autoadeziv
1,284.78 lei / bucata (494.15 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect metalic / textură valuri 3DCulori: antracit Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana ..
 • autoadeziv
1,586.02 lei / bucata (610.01 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect metalic cu decor 3D lemnCulori: cupru-maro, negru Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, ..
 • autoadeziv
1,586.02 lei / bucata (610.01 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect lava stoneCulori: cupru-maro, gri Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana și nu numa..
 • autoadeziv
1,586.02 lei / bucata (610.01 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect metalic cu decor 3D lemnCulori: negru, dark gri, vintage argintiu Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită p..
 • autoadeziv
1,134.16 lei / bucata (436.22 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: Structură de mare calitate cu cercuri embosate 3DCulori: argintiu-gri Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită piel..
 • autoadeziv
1,184.37 lei / bucata (455.53 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: acrylic plastic decor with 3D wave structureCulori: alb perlat, alb Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea..
 • autoadeziv
1,385.20 lei / bucata (532.77 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: panou de metal stil vintage, shabby chic style, light structureCulori: bronz, maro, negru Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la tex..