Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Tapet designer BIBLIOTECA - Books by Ekaterina Panikanova, EKA, NLXL, 3.2mp / model

872.00 lei / rola (272.50 lei / mp)
 • Producător NLXL
 • Cod produs: NLXL-BOOKS-EKA
 • Disponibilitate: 7 - 14 Zile

Alegeți mai jos


 • Culoare de bază: Bej
 • Culori model: Bej deschis
 • Material: netesut (non-woven)
 • Lățime: 0.487m
 • Lungime: 6.6m
 • Suprafață: 3.2mp

EKATERINA PANIKANOVA

Din Rusia, cu dragoste

Originară din Sankt Petersburg, designerul de tapet Ekaterina Panikanova trăiește și lucrează la Roma, Italia din 2009. A studiat la Academia de Arte Plastice din St Petersburg și a avut lucrări expuse la Uniunea Artiștilor din Rusia și la Moscova, Veneția, Roma și New York. Este clar că Ekaterina se simte pasionată de subiectul celei mai recente colecții, care prezintă cărți sub forma unor capsule de de aintiri, purtând cu ele istoria foștilor lor cititori.

Ekaterina despre colecția sa BIBLIOTECA:

„Îmi place să lucrez la cărțile vechi: îmi place modul în care uzura, sublinierile, notițele și mâzgălelile îmi permit să percep personalitățile oamenilor care le-au citit. Fiecare carte are o istorie, este povestea cititorului său. Colecția este o cercetare care vorbește despre memoria privată formată din asocieri libere. Este un proiect care îmi aduce munca în casă, în cadrul familiei în care a început totul. ”

Deși îndrăgostiți de design, o astfel de lucrare de artă 3D detaliată a reprezentat o mare provocare pentru echipa NLXL în traducerea acesteia într-un design de tapet care ar face dreptate lucrărilor Ekaterinei. Cu toate acestea, rezultatul final este uimitor, având același impact ca opera de artă originală.

Ekaterina își petrece timpul citind toate cărțile pe care le colectează înainte de a decide cum să le aranjeze și dacă să le picteze sau să le tipărească. Printre cele prezentate în design-ul ei sunt manuscrise și jurnale care surprind cu adevărat stropi de istorie. În mod intrigant, designul ei este încremenit cu simboluri care devin metafore pentru diverse concepte. De exemplu, folosește furnicile pentru a transmite instinctul animalic și plăcinta pentru a reprezenta tradiția și regulile societății.

Pentru șoarecii de bibliotecă

Acesta este un tapet pentru curioșii minții, pentru cititori, scriitori, anticari și bibliofili. Ar funcționa frumos într-o bibliotecă, într-un studiu sau în sufragerie. Puteți complementa acest tapet cu alte accesorii vintage și mobilier antic pentru a evidenția aspectul designului. Cu acest tapet, veți găsi mereu o pauză pentru a explora câte o secțiune din când în când - mult mai bine decât să priviți cum se usucă vopseaua!


Citiți

Dacă sunteți fan al tendinței actuale pentru vintage, vă va plăcea tapetul Ekaterina Panikanova. Designul ei BIBLIOTECA prezintă copii digitale ale cărților vechi, pe care au fost pictate ilustrații în stil mural. Colecția cuprinde 7 desene în total, inclusiv 5 modele murale și 2 modele normale de tapet care, la fel ca toate modelele NLXL, nu se repetă, astfel încât fiecare imagine este unică. Secțiunea din mijloc prezintă un model din 3 segmente, instalat în centrul peretelui, încadrat de modelul simplu al cărților. EKA-07 este o variantă albă cu doar cărți pe ea, iar EKA-06 este o versiune neagră cu doar cărți. Ambele funcționează foarte bine alături de designul mural, dar arată la fel de bine și pe cont propriu.

Modelele EKA-01, EKA-02, EKA-03, EKA-04, EKA-05 - modele murale 

Dimensiuni H 330cm x L 146.1 cm (3 segmente de 48.7cm)

Modelele EKA-06, EKA-07 role tapet pentru 2 segmente 

Dimensiuni H 660cm x L 48.7 cm (2 segmente de 48.7cm)

Frumos, frumos dar și practic!

Dacă nu ar oferi mai mult decât un aspect estetic deosebit, tapetul nu ar mai avea o valoare la fel de mare. Acesta reprezintă însă mai mult decât o modalitate de a-ți decora și înfrumuseța locuința.

 • Curățenie – uneori poate fi destul de greu de păstrat un grad ridicat de curățenie. Tapetul îți oferă oportunitatea de a menține ordinea și curățenia din fiecare încăpere mult mai ușor. În acest mod, nevoia de a strânge în urma aplicării varului și a vopselei nu va mai exista, pentru că acestea nu vor mai fi necesare.
 • Confort – tapetul are abilitatea de a oferi oricărui interior un grad ridicat de confort. Va fi mult mai ușor să menții ordinea în locuință, iar atunci când faci curățenie generală nu va mai trebui să protejezi și să înfoliezi toate ferestrele, mobila și celelalte suprafețe ce se pot păta. Poți să simplifici operațiunea de văruire și vopsire, alegând tapetul potrivit care nu necesită depunerea unui astfel de efort.
 • Finisaj perfect – poate fi destul de dificil ca un perete să fie realizat într-un mod cât mai profesional și să fie perfect drept. Cu tapetul potrivit, poți să oferi pereților un finisaj extraordinar. Mai mult decât atât, timpul nu își va pune amprenta peste textura și culoarea tapetului asa cum se întâmplă în cazul varului și al vopselei. Astfel, indiferent dacă în apropierea acestuia se află vreo sursă de căldură, aspectul nu va avea de suferit în niciun fel.
 • Design fără cusur – dacă în cazul pereților văruiți mai există pe alocuri diverse imperfecțiuni ce pot fi observate cu ochiul liber și prea puține dintre ele pot fi remediate, atunci când utilizezi tapet nu te vei mai confrunta cu astfel de probleme. Tapetul reușește să se plieze în mod perfect, oferind un design ideal.
Despre aplicarea tapetului

În primul rând asigură-te că tapetul va fi lipit pe un perete drept, fără denivelări. Apoi, cu un burete umed și puțin detergent de vase curăță bine peretele și așteaptă să se usuce complet.

Acum că ai curățat suprafața de lucru, trebuie să pregătești tapetul. Ar trebui să ai și un adeziv special pentru lipirea acestuia (fără improvizații aici pentru că riști să strici și tapetul și peretele). Te sfătuim să îți iei o seringă pe care s-o umpli cu adeziv în cazul în care tapetul nu s-a lipit bine pe tot peretele. De asemenea, mai ai nevoie de o riglă specială care niveleze bine tapetul, o rolă de măsurare și un cutter.

Începi aplicarea tapetului de sus în jos, cu răbdare și precizie. Fii prevăzător și lasă câțiva centimetri de tapet în colțuri pentru a-l putea tăia și lipi perfect în funcție de situație. Dacă la final vezi ca au rămas câteva urme de lipici pe tapet, ia o cârpa umedă și șterge cu atenție.

Creează un aspect pe care să îl iubeşti!

Citește articolul nostru cu instrucțiuni pentru montarea tapetului

 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau DPD Courier
 • Returnare gratuită


Alte sugestii

 • mostră disponibilă
55.00 lei / rola (10.32 lei / mp) 27.50 lei / rola (5.16 lei / mp)
Un model de tapet Versailles care va oferi un aspect texturat și o atingere de stil pereților. Cu un design dungat discret, în tonuri de bleu perlat, va aduce interiorului un aer unic!Poate fi folosit pentru a decora întreaga încăpere sau pentru a scoate în evidență un singur perete, fiind..
35.00 lei / bucata (7.78 lei / mp)
Am dezvoltat acest adeziv în strânsă colaborare cu un producător de adeziv lider din Olanda. WallArt Hybrid Adhesive este un adeziv special creat pentru panourile decorative WallArt, făcând procesul montării acestora foarte facil. Un tub de adeziv este suficient pentru montarea a 18 plăci decora..
1,249.00 lei / rola (254.90 lei / mp)
PIET HEIN EEKDesignerul olandez Piet Hein Eek este renumit la nivel internațional pentru design-urile sale inspirate de materiale reciclate și reconstituite. Ultima sa lucrare de examen la Academia de Proiectare Industrială din Eindhoven a fost construită din lemn reciclat. A provocat o agitație în ..
 • vopsibil
45.00 lei / bucata
Ancadrament Usa DX157-2300 Orac Decor, din colecția AXXENTVersatil și funcționalAcest profil multifuncțional îmbracă cu gust pereții și oferă locuinței un aspect impunător. Pe lângă partea estetică, aceste elemente de decor au și o întrebuințare practică, mascând imperfecțiuni sau diverse cabluri. C..
 • autoadeziv
1,636.23 lei / bucata (629.32 lei / mp)
Info panou multiscopDescriere model: aspect de blanăCulori: negru, many-coloroșu Pentru un look sofisticat Panourile decorative multiscop de la producătorii germani Wallface sunt autoadezive și ușor de instalat. Cu o gamă de modele variate, de la texturi care imită pielea, marmura, blana și nu n..
 • mostră disponibilă
322.80 lei / rola (62.08 lei / mp)
Tapet din gama Masterpiece a producătorului olendez Eijffinger. O rolă acoperă 5.2mp.Cu modele colorate și expresive, Eijffinger face lumea mai frumoasă de 140 de ani. În toți acești ani, curiozitatea, creativitatea și dorința de inovare a rămas neschimbată. Poți alege dintre multitudinea de mo..
 • mostră disponibilă
322.80 lei / rola (62.08 lei / mp)
Tapet din gama Masterpiece a producătorului olendez Eijffinger. O rolă acoperă 5.2mp.Cu modele colorate și expresive, Eijffinger face lumea mai frumoasă de 140 de ani. În toți acești ani, curiozitatea, creativitatea și dorința de inovare a rămas neschimbată. Poți alege dintre multitudinea de m..
 • designer's choice
 • mostră disponibilă
322.80 lei / rola (62.08 lei / mp)
Tapet din gama Masterpiece a producătorului olendez Eijffinger. O rolă acoperă 5.2mp.Cu modele colorate și expresive, Eijffinger face lumea mai frumoasă de 140 de ani. În toți acești ani, curiozitatea, creativitatea și dorința de inovare a rămas neschimbată. Poți alege dintre multitudinea de m..