Tapet designer Brooklyn Tins by MERCI, TIN, NLXL, 4.9mp / rola

1,374.00 lei / rola (280.41 lei / mp)
 • Producător NLXL
 • Cod produs: NLXL-TIN
 • Disponibilitate: 7 - 14 Zile

Alegeți mai jos


 • Culoare de bază: Bej
 • Culori model: Bej deschis
 • Material: netesut (non-woven)
 • Lățime: 0.48m
 • Lungime: 10.0m
 • Suprafață: 4.9mp

MERCI

Merci este unul dintre cele mai populare magazine din Paris și este în prezent condus de designerul și directorul artistic, Daniel Rozensztroch. Magazinul a fost inițial creat de Bernard și Marie-France Cohen, fondatorii unui brand de modă pentru copii. Bernard și Marie au considerat că orașul nu avea un spațiu care să combine cele mai bune articole de modă, design și bunuri de uz casnic, cu zone suplimentare pentru relaxare.

 Înființat în 2009, Merci este, de asemenea, conceput ca un spațiu pentru întâlniri și discuții, oferind o cantină, două cafenele și un magazin de cărți second-hand. De atunci a acționat ca un lansator și dezvoltator pentru un număr mare de tineri designeri, permițându-le să-și expună talentul în fața lumii întregi. Un aspect care pune într-adevăr Merci în evidență față de alte magazine este acela că, deși este încă o întreprindere comercială, fondatorii decis ca profiturile lor să contribuie integral la plata proiectelor educaționale din Madagascar.

MERCI a fost deschis în martie 2009 în cartierul artistic al Haut Marais din Paris. Mai mult decât un proiect de retail, este un loc unic, o destinație în sine, cu 3 cafenele și restaurante, precum și un program bogat de expoziții.

Jean-Luc Colonna d'Istria de la MERCI: "În 2009, MERCI a selectat aceste plăci din tablă vintage ca un decor pentru magazinul Parizian. De la deschidere, nu există o zi fără a vedea un vizitator care să facă poze tejghelei MERCI sau care chiar cere să o cumpere. Acest fenomen le-a dat celor de la MERCI ideea de a se alatura echipei NLXL pentru a proiecta și comercializa colecția de tapet Brooklyn Tins."

Din punct de vedere istoric, plafoanele de tablă au fost introduse în America de Nord ca o alternativă accesibilă la tencuielile rafinate utilizate în casele europene. Între 1890 și 1930 plăcile de tablă s-au produs în serie. Tavanele de tablă au fost în mod tradițional pictate în alb pentru a conferi aspectul ipsosului sculptat manual sau turnat. Dar astăzi, trecerea timpului și uzura dau tot farmecul acestui produs istoric de arhitectură americană.

Fondatorul NLXL Rick Vintage are experiență vastă în designul interior. În 2005 a importat plăci de tablă presată pentru un proiect de restaurant în Olanda. "De când am instalat aceste plăci, am știut că trebuie să facem ceva cu acest produs frumos. MERCI este reprezentantul nostru cheie la Paris, așa că lucrăm foarte îndeaproape la comercializarea colecțiilor de tapet în Paris. La una dintre petrecerile celebre în timpul Paris Design Week din ianuarie 2012, echipa de design a MERCI ne-a întrebat dacă ne-ar interesa să realizăm o colecție de tapet inspirată de plăcile de tablă. S-a născut Brooklyn Tins. Cred că această colecție arată plăcerea pe care am avut-o să lucrăm împreună la acest proiect".

Frumos, frumos dar și practic!

Dacă nu ar oferi mai mult decât un aspect estetic deosebit, tapetul nu ar mai avea o valoare la fel de mare. Acesta reprezintă însă mai mult decât o modalitate de a-ți decora și înfrumuseța locuința.

 • Curățenie – uneori poate fi destul de greu de păstrat un grad ridicat de curățenie. Tapetul îți oferă oportunitatea de a menține ordinea și curățenia din fiecare încăpere mult mai ușor. În acest mod, nevoia de a strânge în urma aplicării varului și a vopselei nu va mai exista, pentru că acestea nu vor mai fi necesare.
 • Confort – tapetul are abilitatea de a oferi oricărui interior un grad ridicat de confort. Va fi mult mai ușor să menții ordinea în locuință, iar atunci când faci curățenie generală nu va mai trebui să protejezi și să înfoliezi toate ferestrele, mobila și celelalte suprafețe ce se pot păta. Poți să simplifici operațiunea de văruire și vopsire, alegând tapetul potrivit care nu necesită depunerea unui astfel de efort.
 • Finisaj perfect – poate fi destul de dificil ca un perete să fie realizat într-un mod cât mai profesional și să fie perfect drept. Cu tapetul potrivit, poți să oferi pereților un finisaj extraordinar. Mai mult decât atât, timpul nu își va pune amprenta peste textura și culoarea tapetului asa cum se întâmplă în cazul varului și al vopselei. Astfel, indiferent dacă în apropierea acestuia se află vreo sursă de căldură, aspectul nu va avea de suferit în niciun fel.
 • Design fără cusur – dacă în cazul pereților văruiți mai există pe alocuri diverse imperfecțiuni ce pot fi observate cu ochiul liber și prea puține dintre ele pot fi remediate, atunci când utilizezi tapet nu te vei mai confrunta cu astfel de probleme. Tapetul reușește să se plieze în mod perfect, oferind un design ideal.
Despre aplicarea tapetului

În primul rând asigură-te că tapetul va fi lipit pe un perete drept, fără denivelări. Apoi, cu un burete umed și puțin detergent de vase curăță bine peretele și așteaptă să se usuce complet.

Acum că ai curățat suprafața de lucru, trebuie să pregătești tapetul. Ar trebui să ai și un adeziv special pentru lipirea acestuia (fără improvizații aici pentru că riști să strici și tapetul și peretele). Te sfătuim să îți iei o seringă pe care s-o umpli cu adeziv în cazul în care tapetul nu s-a lipit bine pe tot peretele. De asemenea, mai ai nevoie de o riglă specială care niveleze bine tapetul, o rolă de măsurare și un cutter.

Începi aplicarea tapetului de sus în jos, cu răbdare și precizie. Fii prevăzător și lasă câțiva centimetri de tapet în colțuri pentru a-l putea tăia și lipi perfect în funcție de situație. Dacă la final vezi ca au rămas câteva urme de lipici pe tapet, ia o cârpa umedă și șterge cu atenție.

Creează un aspect pe care să îl iubeşti!

Citește articolul nostru cu instrucțiuni pentru montarea tapetului

 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau DPD Courier
 • Returnare gratuită


Alte sugestii

1,362.00 lei / rola (267.06 lei / mp)
Anna SurieAnna Surie (1971) este de origine Olandeză și este artistă și director de artă. În adolescență, Anna a locuit în Gabon, Africa de Vest, împreună cu părinții. Viața din Africa și culorile bogate ale pădurii tropicale au făcut o impresie permanentă asupra ei. Când părinții ei s-au mutat în S..
2,252.00 lei / rola (459.59 lei / mp)
PIET HEIN EEKDesignerul olandez Piet Hein Eek este renumit la nivel internațional pentru design-urile sale inspirate de materiale reciclate și reconstituite. Ultima sa lucrare de examen la Academia de Proiectare Industrială din Eindhoven a fost construită din lemn reciclat. A provocat o agitație în ..
1,249.00 lei / rola (254.90 lei / mp)
PIET HEIN EEKDesignerul olandez Piet Hein Eek este renumit la nivel internațional pentru design-urile sale inspirate de materiale reciclate și reconstituite. Ultima sa lucrare de examen la Academia de Proiectare Industrială din Eindhoven a fost construită din lemn reciclat. A provocat o agitație în ..
1,249.00 lei / rola (254.90 lei / mp)
JEANINE EEK KEIZERAducând viață nouă în obiecte vechi Jeanine Eek Keizer, soția designerului Piet Hein Eek, este un ceramist renumit în întreaga lume, pentru a aduce o nouă viață ceramicii reciclate. Curățând depozitele, piețele și licitațiile pentru obiecte ceramice utilizate, ea oferă ceramicii un..
 • mostră disponibilă
672.00 lei / rola (126.08 lei / mp)
..
 • mostră disponibilă
829.00 lei / cutie (177.14 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..
 • mostră disponibilă
547.00 lei / rola (102.63 lei / mp)
..
1,249.00 lei / rola (254.90 lei / mp)
BETHAN GREYÎnceputul a ceva frumosO nouă intrare captivantă în lumea tapetului de designer, Bethan Gray este un designer de mobilă din Londra, care a lansat recent prima colecție de tapet în colaborare cu NLXL. Desenele sale au apărut într-o serie de reviste de design interior, iar noua sa colecție ..