Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Tapet designer Crown Caps by Jeanine Eek Keizer, JEE, NLXL, 4.9mp / rola

1,249.00 lei / rola (254.90 lei / mp)
 • Producător NLXL
 • Cod produs: NLXL-JEE
 • Disponibilitate: 7 - 14 Zile

Alegeți mai jos


 • Culoare de bază: Bej
 • Culori model: Bej deschis
 • Material: netesut (non-woven)
 • Lățime: 0.48m
 • Lungime: 10.0m
 • Suprafață: 4.9mp

JEANINE EEK KEIZER

Aducând viață nouă în obiecte vechi Jeanine Eek Keizer, soția designerului Piet Hein Eek, este un ceramist renumit în întreaga lume, pentru a aduce o nouă viață ceramicii reciclate. Curățând depozitele, piețele și licitațiile pentru obiecte ceramice utilizate, ea oferă ceramicii un al doilea contract cu viața prin imersia lor în vopsele și lacuri, prin care uneori se dezvăluie desenele originale. Este o soluție curată și creativă împotriva problemei consumului exagerat. Jeanine a studiat la Design Academy Eindhoven și mai târziu la Academia de Artă din Den Bosch. A avut lucrări expuse la Muzeul Groninger, Groningen și Stedelijk, Amsterdam. Piet și Jeanine au petrecut mulți ani renovând o moară veche în Franța și mobilând-o cu creațiile lor. Abilitatea acestora de a transforma produsele uzate în opere de artă este demonstrată de aceste modele inovatoare, inclusiv una realizată din capacul aruncat al ambalajului de camembert. 

Nu este deloc surprinzător faptul că designul curent de tapet al lui Jeanine Eek face de asemenea referire la reciclarea și reînnoirea vechilor capace de sticlă pe care le aruncăm adesea. Capacele devin subiectul colorat al unui tapet, oferindu-le o nouă viață prin artă. CROWN CAPS este o alegere evidentă pentru un tapet de bucătărie cu capacele colorate. Dacă sunteți un fan al unor băuturi diferite, sau pur și simplu un colecționar, acesta ar putea fi tapetul ideal pentru tine. Nu există nici o repetare a modelului, astfel încât fiecare capac de sticlă este unic și există multe pentru a menține privirea ațintită spre perete. 

Acest tapet este atât de actual și modern. Dacă subiectul consumerismului vă este apropiat inimii, acest tapet face referire la supra-consum și la nevoia de a ne recunoaște responsabilitatea față de mediul înconjurător. Se potrivește, de asemenea, cu tendinele curente de intgrare a reclamelor în designul interior. Acest tapet ar arăta fantastic în contrast cu antichități și piese de epocă, în conformitate cu tendința actuală de amestec între vechi și noi. Cu numărul mare de capace de sticle pe care le prezintă, tapetul are chiar un fel de istorie proprie. Indiferent de motivul pentru care îl alegeți, acest tapet face cu adevărat o declarație. Acesta vine în două culori de fundal - alb sau negru - pentru a menține modelul ca element de evidențiere a designului. 

Pentru un spațiu de lucru, acest design se potrivește, de asemenea, deosebit de bine în pub-uri, baruri sau cafenele, sau ca un fundal ieșit din comun într-o berărie sau în retail. Orice afacere care se ocupă cu reciclarea, reutilizarea sau crearea de artă din obiecte reciclate ar putea găsi, de asemenea, un context interior foarte potrivit pentru acest tapet. 

Frumos, frumos dar și practic!

Dacă nu ar oferi mai mult decât un aspect estetic deosebit, tapetul nu ar mai avea o valoare la fel de mare. Acesta reprezintă însă mai mult decât o modalitate de a-ți decora și înfrumuseța locuința.

 • Curățenie – uneori poate fi destul de greu de păstrat un grad ridicat de curățenie. Tapetul îți oferă oportunitatea de a menține ordinea și curățenia din fiecare încăpere mult mai ușor. În acest mod, nevoia de a strânge în urma aplicării varului și a vopselei nu va mai exista, pentru că acestea nu vor mai fi necesare.
 • Confort – tapetul are abilitatea de a oferi oricărui interior un grad ridicat de confort. Va fi mult mai ușor să menții ordinea în locuință, iar atunci când faci curățenie generală nu va mai trebui să protejezi și să înfoliezi toate ferestrele, mobila și celelalte suprafețe ce se pot păta. Poți să simplifici operațiunea de văruire și vopsire, alegând tapetul potrivit care nu necesită depunerea unui astfel de efort.
 • Finisaj perfect – poate fi destul de dificil ca un perete să fie realizat într-un mod cât mai profesional și să fie perfect drept. Cu tapetul potrivit, poți să oferi pereților un finisaj extraordinar. Mai mult decât atât, timpul nu își va pune amprenta peste textura și culoarea tapetului asa cum se întâmplă în cazul varului și al vopselei. Astfel, indiferent dacă în apropierea acestuia se află vreo sursă de căldură, aspectul nu va avea de suferit în niciun fel.
 • Design fără cusur – dacă în cazul pereților văruiți mai există pe alocuri diverse imperfecțiuni ce pot fi observate cu ochiul liber și prea puține dintre ele pot fi remediate, atunci când utilizezi tapet nu te vei mai confrunta cu astfel de probleme. Tapetul reușește să se plieze în mod perfect, oferind un design ideal.
Despre aplicarea tapetului

În primul rând asigură-te că tapetul va fi lipit pe un perete drept, fără denivelări. Apoi, cu un burete umed și puțin detergent de vase curăță bine peretele și așteaptă să se usuce complet.

Acum că ai curățat suprafața de lucru, trebuie să pregătești tapetul. Ar trebui să ai și un adeziv special pentru lipirea acestuia (fără improvizații aici pentru că riști să strici și tapetul și peretele). Te sfătuim să îți iei o seringă pe care s-o umpli cu adeziv în cazul în care tapetul nu s-a lipit bine pe tot peretele. De asemenea, mai ai nevoie de o riglă specială care niveleze bine tapetul, o rolă de măsurare și un cutter.

Începi aplicarea tapetului de sus în jos, cu răbdare și precizie. Fii prevăzător și lasă câțiva centimetri de tapet în colțuri pentru a-l putea tăia și lipi perfect în funcție de situație. Dacă la final vezi ca au rămas câteva urme de lipici pe tapet, ia o cârpa umedă și șterge cu atenție.

Creează un aspect pe care să îl iubeşti!

Citește articolul nostru cu instrucțiuni pentru montarea tapetului

 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau DPD Courier
 • Returnare gratuită


Alte sugestii

 • mostră disponibilă
451.00 lei / rola (84.62 lei / mp)
Tapet Lavabil Gaston din colecția Skog a producătorului suedez Sandberg.Culori: gri/negru..
427.00 lei / rola (88.96 lei / mp)
Cu textura sa abstractă din marmură, capturată în detalii uimitoare, tapetul Marble Dream prezintă o gamă frumoasă de culori pastelate în nuanțe de albastru, roz, gri și crem...
427.00 lei / rola (88.96 lei / mp)
Privește valurile ocanului cum se rostogolesc în tapetul Ocean Spray, un tapet cu motiv tradițional japonez cu valuri în culori pastel, in stil vintage...
 • mostră disponibilă
699.00 lei / cutie (149.36 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..
 • mostră disponibilă
398.00 lei / rola (74.67 lei / mp)
Tapet Lavabil Rost din colecția Flora Sandbergica a producătorului suedez Sandberg.Culori: rosu/roz/mov..
1,249.00 lei / rola (254.90 lei / mp)
PIET HEIN EEKDesignerul olandez Piet Hein Eek este renumit la nivel internațional pentru design-urile sale inspirate de materiale reciclate și reconstituite. Ultima sa lucrare de examen la Academia de Proiectare Industrială din Eindhoven a fost construită din lemn reciclat. A provocat o agitație în ..
 • mostră disponibilă
605.00 lei / rola (113.51 lei / mp)
Tapet Lavabil Siri din colecția Flora Sandbergica a producătorului suedez Sandberg.Culori: bej/maro..
912.00 lei / cutie (175.38 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..