Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Tapet designer Ghiesha Standing by Paola Navone, PNO-07, NLXL, 4.8mp / model

1,249.00 lei / rola (260.21 lei / mp)
  • Producător NLXL
  • Cod produs: NLXL-PNO-07
  • Disponibilitate: 7 - 14 Zile

  • Culoare de bază: alb, negru
  • Culori model: alb, negru
  • Material: netesut (non-woven)
  • Lățime: 1.461m
  • Lungime: 3.3m
  • Suprafață: 4.8mp

PAOLA NAVONE

Paola Navone este unul dintre acei designeri care știu cu adevărat să facă impresie. Născută la Torino, Italia, Paola a studiat arhitectura înainte de a se muta la Milano pentru a-și continua cariera de designer. De-a lungul anilor, s-a îndreptat către numeroase roluri în domeniul proiectării, inclusiv ca arhitect, designer de interior, consultant în afaceri, decorator de restaurante și magazine, organizator de expoziții și lector. După ce a lucrat cu clienți precum Swarovski, Alessi și Habitat, ea aduce o bogăție de cunoștințe și experiență în design-urile sale. 

Pasiunea ei pentru design și pentru ieșirea din banal strălucește în activitatea ei și produce rezultate emoționante. Colecția True Blue ADDICTION nu numai că încapsulează pasiunea Paolei pentru design, dar îi omagiază și iubirea de albastru. O folosește din abundență în numeroase lucrări, de la gresie până la canapele, iar acum, cu efect izbitor, în această colecție uimitoare de tapet. Într-o nuanță bogată și caldă, dar calmantă și senină, culoarea albastră este o declarație îndrăzneață și frumoasă pentru orice cameră. Această colecție va atrage persoanele cărora le place să se diferțieze și să iasă în eviență. Consumatorii aleg din ce în ce mai mult să își exprime gusturile într-un mod mult mai îndrăzneț. Desigur, dacă iubești culorile albastre sau îndrăznețe, modelele distractive, probabil îți va plăcea colecția ADDICTION. Căldura și pasiunea designerului se remarcă în nuanța de albastru pe care o folosește. Există o strânsă legătură între zonele Mediteraneene și amintirile fericite. Este o nuanță care va încălzi o cameră, profitând în continuare de capacitatea albastrului de a crea un spațiu calm și relaxant. În acest scop, design-urile Paolei se potrivesc perfect în dormitoare sau ar ajuta la crearea unui spațiu de birou calm și creativ.

Tapetul Ghiesha Standing (NLXL-PNO-07) are dimensiunile: H 330cm x L 146.1cm (3 segmente de 48.7cm).

Acest model poate fi completat cu tapetul Ghiesha Sitting (NLXL-PNO-06).

Frumos, frumos dar și practic!

Dacă nu ar oferi mai mult decât un aspect estetic deosebit, tapetul nu ar mai avea o valoare la fel de mare. Acesta reprezintă însă mai mult decât o modalitate de a-ți decora și înfrumuseța locuința.

  • Curățenie – uneori poate fi destul de greu de păstrat un grad ridicat de curățenie. Tapetul îți oferă oportunitatea de a menține ordinea și curățenia din fiecare încăpere mult mai ușor. În acest mod, nevoia de a strânge în urma aplicării varului și a vopselei nu va mai exista, pentru că acestea nu vor mai fi necesare.
  • Confort – tapetul are abilitatea de a oferi oricărui interior un grad ridicat de confort. Va fi mult mai ușor să menții ordinea în locuință, iar atunci când faci curățenie generală nu va mai trebui să protejezi și să înfoliezi toate ferestrele, mobila și celelalte suprafețe ce se pot păta. Poți să simplifici operațiunea de văruire și vopsire, alegând tapetul potrivit care nu necesită depunerea unui astfel de efort.
  • Finisaj perfect – poate fi destul de dificil ca un perete să fie realizat într-un mod cât mai profesional și să fie perfect drept. Cu tapetul potrivit, poți să oferi pereților un finisaj extraordinar. Mai mult decât atât, timpul nu își va pune amprenta peste textura și culoarea tapetului asa cum se întâmplă în cazul varului și al vopselei. Astfel, indiferent dacă în apropierea acestuia se află vreo sursă de căldură, aspectul nu va avea de suferit în niciun fel.
  • Design fără cusur – dacă în cazul pereților văruiți mai există pe alocuri diverse imperfecțiuni ce pot fi observate cu ochiul liber și prea puține dintre ele pot fi remediate, atunci când utilizezi tapet nu te vei mai confrunta cu astfel de probleme. Tapetul reușește să se plieze în mod perfect, oferind un design ideal.
Despre aplicarea tapetului

În primul rând asigură-te că tapetul va fi lipit pe un perete drept, fără denivelări. Apoi, cu un burete umed și puțin detergent de vase curăță bine peretele și așteaptă să se usuce complet.

Acum că ai curățat suprafața de lucru, trebuie să pregătești tapetul. Ar trebui să ai și un adeziv special pentru lipirea acestuia (fără improvizații aici pentru că riști să strici și tapetul și peretele). Te sfătuim să îți iei o seringă pe care s-o umpli cu adeziv în cazul în care tapetul nu s-a lipit bine pe tot peretele. De asemenea, mai ai nevoie de o riglă specială care niveleze bine tapetul, o rolă de măsurare și un cutter.

Începi aplicarea tapetului de sus în jos, cu răbdare și precizie. Fii prevăzător și lasă câțiva centimetri de tapet în colțuri pentru a-l putea tăia și lipi perfect în funcție de situație. Dacă la final vezi ca au rămas câteva urme de lipici pe tapet, ia o cârpa umedă și șterge cu atenție.

Creează un aspect pe care să îl iubeşti!

Citește articolul nostru cu instrucțiuni pentru montarea tapetului

  • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
  • Livrat cu GLS Courier sau DPD Courier
  • Returnare gratuită


Alte sugestii

  • mostră disponibilă
499.00 lei / rola (93.62 lei / mp)
..
  • mostră disponibilă
2,410.80 lei / rola (316.38 lei / mp)
Tapet din gama Masterpiece a producătorului olendez Eijffinger. O rolă acoperă 7.6mp.Cu modele colorate și expresive, Eijffinger face lumea mai frumoasă de 140 de ani. În toți acești ani, curiozitatea, creativitatea și dorința de inovare a rămas neschimbată. Poți alege dintre multitudinea de modele..
  • adeziv inclus
  • personalizat
198.00 lei / mp
Cu un design minimalist care ne duce cu gândul la coloanele de ziar, fototapetul Newspaper, în tonuri alb negru, aduce un aer modern oricărei încăperi. Nu este nevoie de un specialist pentru montare. Adezivul este inclus în colet...
  • adeziv inclus
  • personalizat
219.00 lei / mp
Designerii Norvegieni de la Scandinavian Sourface au crea un design cu inspirație din diferite forme și culori ale naturii. Frumusețe în floră secționate, combinate cu crâmpeie de elani și vulturi. Scandinavian Surface caută întotdeauna să capteze prospețimea norvegiană...
  • adeziv inclus
  • personalizat
219.00 lei / mp
Designerii Norvegieni de la Scandinavian Sourface au crea un design cu inspirație din diferite forme și culori ale naturii. Frumusețe în floră secționate, combinate cu crâmpeie de elani și vulturi. Scandinavian Surface caută întotdeauna să capteze prospețimea norvegiană...
  • adeziv inclus
  • personalizat
219.00 lei / mp
Designerii Norvegieni de la Scandinavian Sourface au crea un design cu inspirație din diferite forme și culori ale naturii. Frumusețe în floră secționate, combinate cu crâmpeie de elani și vulturi. Scandinavian Surface caută întotdeauna să capteze prospețimea norvegiană...
  • adeziv inclus
  • personalizat
219.00 lei / mp
Îmbracă-ți pereții în artă! Delicat, diafan, fototapetul floral Maci transpune o radiografie a naturii, în nuanțe translucide. O armonizare unică între detalii clare și transparență, imprimată într-o imagine care respiră emoție și fragilitate. Albert Koetsier este artistul din spatele Beyond Light...
  • mostră disponibilă
699.00 lei / cutie (149.36 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..