Tapet designer Obsession - Frames by Daniel Rozensztroch, DRO-01, NLXL, 4.9mp / rola

1,249.00 lei / rola (254.90 lei / mp)
 • Producător NLXL
 • Cod produs: NLXL-DRO-01
 • Disponibilitate: 7 - 14 Zile

 • Culoare de bază: alb, negru
 • Culori model: alb, negru
 • Material: netesut (non-woven)
 • Lățime: 0.48m
 • Lungime: 10.0m
 • Suprafață: 4.9mp

DANIEL ROZENSZTROCH

Începutul unei obsesii

Daniel Rozensztroch este directorul artistic al magazinului de concepte franceze de la Paris - Merci, care este responsabil pentru influențarea designului din întreaga lume. Anterior, Daniel a fost consilier editorial la revista franceză de interior Marie Claire Maison și este acum responsabil pentru susținerea imaginii și reputației acestui magazin celebru, care dă 100% din profiturile sale unui proiect cu sediul în Madagascar. Daniel a lucrat, de asemenea, ca consultant de proiectare și a scris mai multe cărți pe tema designului de la stiluri culturale la obiecte obișnuite. Cea mai recentă colecție de tapet, OBSESSION este culminarea obsesiei lui Daniel cu fiecare zi, obiecte aparent banale.

O viață mai puțin obișnuită

Colecția OBSESSION de Daniel Rozensztroch oferă o serie de modele care se aliniază bine la conceptul de viață cotidiană și la obiectele pe care le avem și le folosim în casele noastre. De fapt, Rozensztroch a scris mai multe cărți despre arta vieții și obiecte casnice obișnuite într-o serie numită "Lucruri de zi cu zi". Pentru Rozensztroch, obiectul obișnuit de multe ori neglijat este fascinant în funcționalitatea și simplitatea sa. El caută să exploreze originile și istoria obiectelor pe care le folosim în fiecare zi. Această colecție de tapet dă un indiciu istoric, de asemenea, în timp ce descrie evoluția în timp a obiectelor de uz casnic de zi cu zi, cum ar fi ornamentele sau periile și, prin urmare, se potrivește cu tendința actuală pentru interioarele de epocă. Ar fi un tapet minunat pentru mobilierul de epocă și pentru piesele de epocă dacă ați fi vrut să valorificați într-adevăr această temă. În mod alternativ, numeroasele obiecte din model oferă o mulțime de opțiuni în combinație cu mobilierul minimalist sau cu un stil Scandinav.

Tansformă banalul în extraordinar

DRO-06 OBSESSION, care conține numeroase tipuri de lingurițe, este o alegere interesantă pentru zona de luat masa sau pentru bucătărie și chiar evidențiază frumusețea acestor obiecte obișnuite, adesea trecute cu vederea. Alternativ, DRO-01 creează un perete împodobit cu rame foto, o opțiune fantastică pentru un tapet de living sau pentru un design al holului. Ar fi funcțional ca un fundal distractiv pentru propriile imagini încadrate. O altă opțiune interesantă de tapet pentru o sufragerie sau un hol este DRO-05 sau DRO-08, ambele având o mulțime de ornamente ciudate. Utilizați ca fundal pentru colecțiile proprii sau în combinație cu un design minimalist. Cu o gamă minunată de umerașe (cine știa că au existat atât de multe tipuri diferite de-a lungul anilor?), designul DRO-02 este o alegere perfectă pentru un dormitor. Indiferent de alegerea ta, Rozensztroch ne face să privim lumea vieții noastre de zi cu zi într-un mod diferit. Cu acest tapet în casa ta, fără îndoială că niciodată nu te vei uita niciodată la aceste banale obiecte în același fel din nou.

Prin atragerea privirii, prin provocarea gândirii și prin modelele ușor obsesive, acest tapet creează artă din viața cotidiană.

Ca și în cazul tuturor modelelor de tapet NLXL, nu există nici o repetare, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare imagine individuală, împărtășind obsesia lui Rozensztroch cu frumusețea banalului.

Frumos, frumos dar și practic!

Dacă nu ar oferi mai mult decât un aspect estetic deosebit, tapetul nu ar mai avea o valoare la fel de mare. Acesta reprezintă însă mai mult decât o modalitate de a-ți decora și înfrumuseța locuința.

 • Curățenie – uneori poate fi destul de greu de păstrat un grad ridicat de curățenie. Tapetul îți oferă oportunitatea de a menține ordinea și curățenia din fiecare încăpere mult mai ușor. În acest mod, nevoia de a strânge în urma aplicării varului și a vopselei nu va mai exista, pentru că acestea nu vor mai fi necesare.
 • Confort – tapetul are abilitatea de a oferi oricărui interior un grad ridicat de confort. Va fi mult mai ușor să menții ordinea în locuință, iar atunci când faci curățenie generală nu va mai trebui să protejezi și să înfoliezi toate ferestrele, mobila și celelalte suprafețe ce se pot păta. Poți să simplifici operațiunea de văruire și vopsire, alegând tapetul potrivit care nu necesită depunerea unui astfel de efort.
 • Finisaj perfect – poate fi destul de dificil ca un perete să fie realizat într-un mod cât mai profesional și să fie perfect drept. Cu tapetul potrivit, poți să oferi pereților un finisaj extraordinar. Mai mult decât atât, timpul nu își va pune amprenta peste textura și culoarea tapetului asa cum se întâmplă în cazul varului și al vopselei. Astfel, indiferent dacă în apropierea acestuia se află vreo sursă de căldură, aspectul nu va avea de suferit în niciun fel.
 • Design fără cusur – dacă în cazul pereților văruiți mai există pe alocuri diverse imperfecțiuni ce pot fi observate cu ochiul liber și prea puține dintre ele pot fi remediate, atunci când utilizezi tapet nu te vei mai confrunta cu astfel de probleme. Tapetul reușește să se plieze în mod perfect, oferind un design ideal.
Despre aplicarea tapetului

În primul rând asigură-te că tapetul va fi lipit pe un perete drept, fără denivelări. Apoi, cu un burete umed și puțin detergent de vase curăță bine peretele și așteaptă să se usuce complet.

Acum că ai curățat suprafața de lucru, trebuie să pregătești tapetul. Ar trebui să ai și un adeziv special pentru lipirea acestuia (fără improvizații aici pentru că riști să strici și tapetul și peretele). Te sfătuim să îți iei o seringă pe care s-o umpli cu adeziv în cazul în care tapetul nu s-a lipit bine pe tot peretele. De asemenea, mai ai nevoie de o riglă specială care niveleze bine tapetul, o rolă de măsurare și un cutter.

Începi aplicarea tapetului de sus în jos, cu răbdare și precizie. Fii prevăzător și lasă câțiva centimetri de tapet în colțuri pentru a-l putea tăia și lipi perfect în funcție de situație. Dacă la final vezi ca au rămas câteva urme de lipici pe tapet, ia o cârpa umedă și șterge cu atenție.

Creează un aspect pe care să îl iubeşti!

Citește articolul nostru cu instrucțiuni pentru montarea tapetului

 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau DPD Courier
 • Returnare gratuită


Alte sugestii

 • mostră disponibilă
829.00 lei / cutie (177.14 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..
 • mostră disponibilă
829.00 lei / cutie (177.14 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..
1,249.00 lei / rola (254.90 lei / mp)
GEOMETRICSColecția „Geometrics” constă din 7 modele câștigătoare ale concursului NLXL Wallpaper Design 2019.Fondatorul NLXL, Rick Vintage: „Cu Concurența de design pentru tapet NLXL, punem în evidență cei mai talentați tineri designeri din lume. Din 580 de propuneri, juriul nostru, Daniel Rozensztro..
2,271.00 lei / rola (311.10 lei / mp)
OrchestrareaPIET HEIN EEKDesignerul olandez Piet Hein Eek este renumit la nivel internațional pentru design-urile sale inspirate de materiale reciclate și reconstituite. Ultima sa lucrare de examen la Academia de Proiectare Industrială din Eindhoven a fost construită din lemn reciclat. A provocat o ..
 • mostră disponibilă
829.00 lei / cutie (177.14 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..
 • mostră disponibilă
322.80 lei / rola (62.08 lei / mp)
Tapet din gama Masterpiece a producătorului olendez Eijffinger. O rolă acoperă 5.2mp.Cu modele colorate și expresive, Eijffinger face lumea mai frumoasă de 140 de ani. În toți acești ani, curiozitatea, creativitatea și dorința de inovare a rămas neschimbată. Poți alege dintre multitudinea de mo..
 • mostră disponibilă
322.80 lei / rola (62.08 lei / mp)
Tapet din gama Masterpiece a producătorului olendez Eijffinger. O rolă acoperă 5.2mp.Cu modele colorate și expresive, Eijffinger face lumea mai frumoasă de 140 de ani. În toți acești ani, curiozitatea, creativitatea și dorința de inovare a rămas neschimbată. Poți alege dintre multitudinea de modele..
 • mostră disponibilă
402.00 lei / rola (57.43 lei / mp)
Tapet din gama Masterpiece a producătorului olendez Eijffinger. O rolă acoperă 7mp.Cu modele colorate și expresive, Eijffinger face lumea mai frumoasă de 140 de ani. În toți acești ani, curiozitatea, creativitatea și dorința de inovare a rămas neschimbată. Poți alege dintre multitudinea de modele p..