Tapet designer Remixed by Arthur Slenk, REM, NLXL, 4.4mp / rola

1,249.00 lei / rola (283.86 lei / mp)
  • Producător NLXL
  • Cod produs: NLXL-REM
  • Disponibilitate: 7 - 14 Zile

Alegeți mai jos


  • Culoare de bază: Bej
  • Culori model: Bej deschis
  • Material: netesut (non-woven)
  • Lățime: 0.48m
  • Lungime: 9.0m
  • Suprafață: 4.4mp

Orchestrarea

La începutul anilor '90, Arthur Slenk a găsit două cutii cu manuscrise muzicale și, după cercetări amănunțite, a constatat că au fost folosite de o orchestră de amatori între anii 1872 și 1941. Aceste foi de muzică nu au văzut lumina zilei pentru aproape 50 de ani. Îngălbenite de timp, legăturile lor de șnur și elastice au început să se destrame. Manipulând cu grijă documentele prețioase, Slenk a început să examineze fiecare pagină în detaliu, până când a ajuns să cunoască fiecare semn, pată și corectură. De la coțurile paginilor, uzate de rotirea frecventă la urmele diferită lăsate de stilourile muzicienilor, Arthur Slenk readuce la viață o lume din trecut.

Pentru Slenk, a fost ca și când ar fi construit o punte peste timp, să ajungă să cunoască curiozitățile și particularitățile acestui grup de muzicieni din deceniile anterioare. Intimitatea cu care Arthur Slenk a cunoscut aceste capsule de timp ale istoriei muzicale este evidentă în designul său. Peste șapte ani, a lucrat cu minuțiozitate la catalogare și a tăiat caracteristicile foilor scrise de mână, inclusiv caractere, litere și numere. Lucrările finalizate, un colaj enorm, constau în aproximativ 144 de pagini, dintre care 8 au fost selectate de NLXL pentru a forma colecția REMIXED.

Aceeași atenție și îngrijire acordată detaliilor a intrat în stadiile finale de producție ale acestui tapet uimitor: tehnicile de scanare de ultimă generație au fost folosite pentru a capta adâncimea decupărilor de hârtie, rezultând un tapet cu o abundență de textură. În această colecție, manuscrisele se îmbină cu tehnologie modernă, pentru a produce modele de tapet unice și uimitoare. Nuanțele îngălbenite ale hârtiei antice încapsulate într-un design modern de tapet vă aduc o notă minunată de vintage la pereții dvs. Acest tapet aduce o mică bucată de istorie muzicală care îți împodobește casa casa. Acesta este un design interior pentru mintea curioasă, pentru istorici, muzicieni și iubitori de toate lucrurile de epocă.


Atingerea unei corzi sensibile

Colecția de tapet Arthur Slenk oferă o gamă largă de modele în cea mai mare parte cu nuanțe neutre, pline de textura și istorie. Colecția se potrivește bine cu tendințele actuale pentru designul de epocă și ar arăta bine ca un fundal pentru un aspect minimalist sau industrial. Acesta ar funcționa frumos ca tapet pentru camera de zi sau într-o cameră de muzică sau de studiu. Acesta este un tapet care vă permite să vă exprimați gusturile și personalitatea, sau chiar patrimoniul spațiului dvs. de acasă sau de lucru. Ca și în cazul tuturor modelellor de tapet NLXL, nu există un model repetat, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare detaliu intim și să vă minunați de această operă plină de creaivitate.

Frumos, frumos dar și practic!

Dacă nu ar oferi mai mult decât un aspect estetic deosebit, tapetul nu ar mai avea o valoare la fel de mare. Acesta reprezintă însă mai mult decât o modalitate de a-ți decora și înfrumuseța locuința.

  • Curățenie – uneori poate fi destul de greu de păstrat un grad ridicat de curățenie. Tapetul îți oferă oportunitatea de a menține ordinea și curățenia din fiecare încăpere mult mai ușor. În acest mod, nevoia de a strânge în urma aplicării varului și a vopselei nu va mai exista, pentru că acestea nu vor mai fi necesare.
  • Confort – tapetul are abilitatea de a oferi oricărui interior un grad ridicat de confort. Va fi mult mai ușor să menții ordinea în locuință, iar atunci când faci curățenie generală nu va mai trebui să protejezi și să înfoliezi toate ferestrele, mobila și celelalte suprafețe ce se pot păta. Poți să simplifici operațiunea de văruire și vopsire, alegând tapetul potrivit care nu necesită depunerea unui astfel de efort.
  • Finisaj perfect – poate fi destul de dificil ca un perete să fie realizat într-un mod cât mai profesional și să fie perfect drept. Cu tapetul potrivit, poți să oferi pereților un finisaj extraordinar. Mai mult decât atât, timpul nu își va pune amprenta peste textura și culoarea tapetului asa cum se întâmplă în cazul varului și al vopselei. Astfel, indiferent dacă în apropierea acestuia se află vreo sursă de căldură, aspectul nu va avea de suferit în niciun fel.
  • Design fără cusur – dacă în cazul pereților văruiți mai există pe alocuri diverse imperfecțiuni ce pot fi observate cu ochiul liber și prea puține dintre ele pot fi remediate, atunci când utilizezi tapet nu te vei mai confrunta cu astfel de probleme. Tapetul reușește să se plieze în mod perfect, oferind un design ideal.
Despre aplicarea tapetului

În primul rând asigură-te că tapetul va fi lipit pe un perete drept, fără denivelări. Apoi, cu un burete umed și puțin detergent de vase curăță bine peretele și așteaptă să se usuce complet.

Acum că ai curățat suprafața de lucru, trebuie să pregătești tapetul. Ar trebui să ai și un adeziv special pentru lipirea acestuia (fără improvizații aici pentru că riști să strici și tapetul și peretele). Te sfătuim să îți iei o seringă pe care s-o umpli cu adeziv în cazul în care tapetul nu s-a lipit bine pe tot peretele. De asemenea, mai ai nevoie de o riglă specială care niveleze bine tapetul, o rolă de măsurare și un cutter.

Începi aplicarea tapetului de sus în jos, cu răbdare și precizie. Fii prevăzător și lasă câțiva centimetri de tapet în colțuri pentru a-l putea tăia și lipi perfect în funcție de situație. Dacă la final vezi ca au rămas câteva urme de lipici pe tapet, ia o cârpa umedă și șterge cu atenție.

Creează un aspect pe care să îl iubeşti!

Citește articolul nostru cu instrucțiuni pentru montarea tapetului

  • Livrare în maxim 14 zile
  • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
  • Livrat cu GLS Courier sau DPD Courier
  • Returnare gratuită


Alte sugestii

1,249.00 lei / rola (283.86 lei / mp)
Un stil industrial chic, cu tapetul Concrete, semnat de designer-ul olandez Piet Boon, pentru NLXL. Cu un model care imită betonul surprinzător de realist și din materiale de cea mai bună calitate, rezultatul este uimitor în toate aspectele. Trebuie într-adevăr să îl atingi pentru a îți da seam..
  • mostră disponibilă
322.80 lei / rola (62.08 lei / mp)
Tapet din gama Masterpiece a producătorului olendez Eijffinger. O rolă acoperă 5.2mp.Cu modele colorate și expresive, Eijffinger face lumea mai frumoasă de 140 de ani. În toți acești ani, curiozitatea, creativitatea și dorința de inovare a rămas neschimbată. Poți alege dintre multitudinea de mo..
427.00 lei / rola (88.96 lei / mp)
Privește valurile ocanului cum se rostogolesc în tapetul Ocean Spray, un tapet cu motiv tradițional japonez cu valuri în culori pastel, in stil vintage...
2,271.00 lei / rola (311.10 lei / mp)
OrchestrareaPIET HEIN EEKDesignerul olandez Piet Hein Eek este renumit la nivel internațional pentru design-urile sale inspirate de materiale reciclate și reconstituite. Ultima sa lucrare de examen la Academia de Proiectare Industrială din Eindhoven a fost construită din lemn reciclat. A provocat o ..
  • mostră disponibilă
829.00 lei / cutie (177.14 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..