Tapet designer SKETCHES by Neil Poulton, NPO-01, NLXL, 4.9mp / rola

1,249.00 lei / rola (254.90 lei / mp)
 • Producător NLXL
 • Cod produs: NLXL-NPO-01
 • Disponibilitate: 7 - 14 Zile

 • Culoare de bază: Bej
 • Culori model: Bej deschis
 • Material: netesut (non-woven)
 • Lățime: 0.48m
 • Lungime: 10.0m
 • Suprafață: 4.9mp

Neil Poulton

Designer de origine scoțiană, Neil Poulton a obținut o diplomă de licență în proiectare industrială și a studiat masterul în design la Academia Domus din Milano, Italia. Este cel mai cunoscut pentru munca sa în design de iluminat și tehnologie, fiind câștigătoul a numeroase premii internaționale și concepând elemente atât de diverse precum corpuri de iluminat, servere, boxe și hard disk-uri.

După ce s-a mutat la Paris în 1991, Neil Poulton a colaborat de atunci cu mărci precum Atelie Sedap, LaCie, Megalit și Artemide. De fapt, designul actual de tapet al lui Neil prezintă schițe desenate manual, produse inițial de către artist pentru producătorul italian de iluminat, Artemide și compania franceză de hardware computer, LaCie.

SKETCHES este un tapet monocrom cu fundal alb, acoperit în sute de schițe individuale realizate de proiectant în timp ce a lucrat la diverse elemente tehnologice. În consecință, acest tapet ar funcționa bine într-un decor modern minimalist sau împerecheat cu stilul Scandi simplu. Aspectul monocrom oferă simplitate designului, dar priviți mai atent și vedeți nivelul de detaliu care adaugă o anumită complexitate acestui tapet. Există ceva brut despre acest design, deoarece arată literalmente schițe brute, desenate de mână de către proiectant și, prin urmare, oferă o reprezentare plăcută a procesului de proiectare. Ca atare, acest tapet ar putea funcționa bine într-un birou de acasă sau în spațiul de lucru al unui designer grafic sau al unei afaceri interesate de proiectare, iluminare sau tehnologie.

Tema tehnologiei, în care Poulton este specializat, este foarte actuală având în vedere evoluțiile noastre continue în acest domeniu pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi. În timp ce doodles-urile din acest design sunt simpliste, ele sunt, de asemenea, un nod serios pentru procesele prin care tehnologia modernă devine tot mai elegantă și mai funcțională, devenind un aspect din ce în ce mai important în viața noastră de zi cu zi. Schițele de pe acest tapet afișează o serie de referințe la lămpi, astfel încât ar fi un adaos interesant la un spațiu în care iluminarea sau lămpile apar ca parte a designului general al camerei. Acesta este, de asemenea, un tapet minunat pentru iubitorii de gadgeturi și ar funcționa bine în biroul sau dormitorul unei persoane iubitoare de gadgeturi. La fel, ar fi un design potrivit pentru un ilustrator sau oricine iubește schițele!


Frumos, frumos dar și practic!

Dacă nu ar oferi mai mult decât un aspect estetic deosebit, tapetul nu ar mai avea o valoare la fel de mare. Acesta reprezintă însă mai mult decât o modalitate de a-ți decora și înfrumuseța locuința.

 • Curățenie – uneori poate fi destul de greu de păstrat un grad ridicat de curățenie. Tapetul îți oferă oportunitatea de a menține ordinea și curățenia din fiecare încăpere mult mai ușor. În acest mod, nevoia de a strânge în urma aplicării varului și a vopselei nu va mai exista, pentru că acestea nu vor mai fi necesare.
 • Confort – tapetul are abilitatea de a oferi oricărui interior un grad ridicat de confort. Va fi mult mai ușor să menții ordinea în locuință, iar atunci când faci curățenie generală nu va mai trebui să protejezi și să înfoliezi toate ferestrele, mobila și celelalte suprafețe ce se pot păta. Poți să simplifici operațiunea de văruire și vopsire, alegând tapetul potrivit care nu necesită depunerea unui astfel de efort.
 • Finisaj perfect – poate fi destul de dificil ca un perete să fie realizat într-un mod cât mai profesional și să fie perfect drept. Cu tapetul potrivit, poți să oferi pereților un finisaj extraordinar. Mai mult decât atât, timpul nu își va pune amprenta peste textura și culoarea tapetului asa cum se întâmplă în cazul varului și al vopselei. Astfel, indiferent dacă în apropierea acestuia se află vreo sursă de căldură, aspectul nu va avea de suferit în niciun fel.
 • Design fără cusur – dacă în cazul pereților văruiți mai există pe alocuri diverse imperfecțiuni ce pot fi observate cu ochiul liber și prea puține dintre ele pot fi remediate, atunci când utilizezi tapet nu te vei mai confrunta cu astfel de probleme. Tapetul reușește să se plieze în mod perfect, oferind un design ideal.
Despre aplicarea tapetului

În primul rând asigură-te că tapetul va fi lipit pe un perete drept, fără denivelări. Apoi, cu un burete umed și puțin detergent de vase curăță bine peretele și așteaptă să se usuce complet.

Acum că ai curățat suprafața de lucru, trebuie să pregătești tapetul. Ar trebui să ai și un adeziv special pentru lipirea acestuia (fără improvizații aici pentru că riști să strici și tapetul și peretele). Te sfătuim să îți iei o seringă pe care s-o umpli cu adeziv în cazul în care tapetul nu s-a lipit bine pe tot peretele. De asemenea, mai ai nevoie de o riglă specială care niveleze bine tapetul, o rolă de măsurare și un cutter.

Începi aplicarea tapetului de sus în jos, cu răbdare și precizie. Fii prevăzător și lasă câțiva centimetri de tapet în colțuri pentru a-l putea tăia și lipi perfect în funcție de situație. Dacă la final vezi ca au rămas câteva urme de lipici pe tapet, ia o cârpa umedă și șterge cu atenție.

Creează un aspect pe care să îl iubeşti!

Citește articolul nostru cu instrucțiuni pentru montarea tapetului

 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau DPD Courier
 • Returnare gratuită


Alte sugestii

427.00 lei / rola (88.96 lei / mp)
Cu textura sa abstractă din marmură, capturată în detalii uimitoare, tapetul Marble Dream prezintă o gamă frumoasă de culori pastelate în nuanțe de albastru, roz, gri și crem...
 • mostră disponibilă
829.00 lei / cutie (177.14 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..
 • mostră disponibilă
829.00 lei / cutie (177.14 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..