Tapet lavabil Masterpiece 358121, 280x325cm, Eijffinger


1,749.60 lei / rola (192.26 lei / mp)
 • Producător Eijffinger
 • Cod produs: AXN-EJ-358121
 • Disponibilitate: 7 - 14 Zile

Nu ești (100%) convins de alegere? Comandă acum o mostră pentru a te asigura.


Preţ mostră: 5.95 lei

 • Lățime: 3.255 m
 • Lungime: 2.80m
 • Suprafață: 9.1mp
 • Material tapet: netesut (non-woven)
 • mostră disponibilă: da
Olivia Sidoreac
11 November 2019

Comanda a ajuns foarte repede iar tapetul arată foarte bine in dormitorul nostru. Mulțumim echipei XTDeco!:)

 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau Fan Courier

Tapet din gama Masterpiece a producătorului olendez Eijffinger.

O rolă acoperă 9.1mp.

Cu modele colorate și expresive, Eijffinger face lumea mai frumoasă de 140 de ani. În toți acești ani, curiozitatea, creativitatea și dorința de inovare a rămas neschimbată. Poți alege dintre multitudinea de modele perfecte pentru orice stil, cameră sau personalitate. 
Despre Eijffinger

Tradiția Eijffinger începe încă din 1875 când Anna Eijffinger a pus bazele unui magazin de tapet împreună cu soțul ei. Acea perioadă devenea din ce în ce mai prosperă pentru designul interior și tapetul își făcea tot mai repede loc în casele oamenilor. În spatele filosofiei companiei se află dorința de a face lumea mai frumoasă, începând cu interioarele caselor. Mediul înconjurător este muza principală pentru tapetele Eijffinger, alături de schimbările în tendințe și în cerințele clienților. Cei de la Eijffinger își doresc să rămână transparenți și interesați de lumea din jur, mereu în ritm cu oamenii sau cu un pas în față. Aprecierea pe care oamenii o arată pentru companiile care își păstrează autenticitatea indiferent de vremuri face ca un brand precum Eijffinger să prospere și să inspire. Modelele tapetelor lavabile sunt colorate, vibrante, pentru toate gusturile, iar producția este monitorizată de toate departamentele companiei înainte ca acestea să își continue drumul până la clienții locali sau înafara Olandei. Tradiția și dorința de a se menține în poziția de trendestter fac Eijffinger o companie intens pasionată de lumea tapetului contemporan.

Alte sugestii

940.00 lei / rola (18.80 lei / mp)
Cu diferite texturi și aplicații multiple, tapetul din fibră de sticlă este ușor de curățat și revopsibil.Tapetul din fibră de sticlă Vitrulan este decorativ, versatil dar are și multe caracteristici funcționale: permite pereților să respire și previne astfel apariția mucegaiului sau a ciupercilor, ..
381.88 lei / rola (76.38 lei / mp)
Tapet Lavabil din colecția Mediterraneen a producătorului spaniol TresTintas...
184.92 lei / bucata
Rozeta R17 Orac Decor, din colecția LUXXUSElemente de finisare moderne, rozetele cresc considerabil farmecul încăperilor. Designul deosebit le recomandă în special pentru stilurile de amenajare moderne, minimaliste, poate chiar neo clasice. Se folosesc ca elemente de decor pe perete și tavan , pentr..
421.83 lei / rola (84.37 lei / mp)
Tapet Lavabil din colecția Mediterraneen a producătorului spaniol TresTintas...
676.43 lei / bucata
Rozeta R64 Orac Decor, din colecția LUXXUSElemente de finisare moderne, rozetele cresc considerabil farmecul încăperilor. Designul deosebit le recomandă în special pentru stilurile de amenajare moderne, minimaliste, poate chiar neo clasice. Se folosesc ca elemente de decor pe perete și tavan , pentr..
219.00 lei / mp
Fototapetul personalizat Ștampilă vintage, de la Rebel Walls, potrivit pentru amenajări moderne, în stil vintage sau industrial, are un model care imită suprafața betonului, care a fost aplicat peste cifre. Acestea au rămas vizibile doar la colțuri, efectul vizual fiind unul deosebit...
451.00 lei / rola (84.62 lei / mp)
Floarea învăluie camera cu straturi magice, pentru un efect clasic. Design: Sara Bergqvist..