Tapet lavabil Löfstad Slott Graphite, personalizat, Sandberg

175.20 lei / mp 219.00 lei / mp
 • Producător Sandberg
 • Cod produs: SND-657-31
 • Disponibilitate: 7 - 14 Zile

Alegeți mai jos

Suprafață: m2
Preț:

Te rugăm să adaugi la dimensiunile dorite 5cm / lățime și 5cm / înălțime, pentru a acoperi pierderile rezultate la montaj.


Nu ești (100%) convins de alegere? Comandă acum o mostră pentru a te asigura.


Preţ mostră: 4.76 lei

 • Paletă culori: Gri, Telegri 4, Gri, Gri Deschis Perlă, Gri, Gri Trafic B, Negru, Negru Închis
 • Paletă culori RAL: RAL 7047, RAL 9022, RAL 7043, RAL 9005
 • Paletă culori RGB: #CECECE, #888888, #545454, #151515
 • Material: non-woven (vlies)
 • mostră disponibilă: da
 • personalizat: da
 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau Fan Courier

Paleta de culori

Originalul acestei picturi murale este o gravură mai veche a Castelului Löfstad, creată în secolul al XVII-lea. Gravura se găsește în lucrarea Suecia Antiqua et Hodierna de Erik Dahlberg. Prima versiune a castelului, ridicat de Axel Lillie cel Bătrân, conținea o scară exterioară, turnuri cu frontoane în trepte și fațade pictate cu figuri.

Design: Gravura originală din secolul al XVII-lea
Despre Sandberg

Cei de la Sandberg creează tapet lavabil urmând conceptul scandinav hygge - starea de căldură sufletească pe care o simți în decorul potrivit sau între persoanele dragi. Originari din Suedia, Sandberg consideră familia și natura în centrul stării de bine, concept bine definit în designul tapetelor lor. Sandberg se fac remarcați prin pasiunea pentru arta meșteșugului cu care produc tapetele și pasiunea pentru interioare care inspiră designul fiecărei colecții. Procesul artistic este inspirat de peisajele suedeze și de casele care ascund în pereții lor multă istorie și povești. Colecțiile de tapet Sandberg pun accent pe plante sălbatice, dar și pattern-uri subtile care îți amintesc de liniștea specifică de acasă. Punctul în care iarba se întâlnește cu prispa casei sau cel în care geamul invită vântul proaspăt de afară este exact ceea ce Sandberg surprind în tapetele pe care le produc. Ancorați atât în realitatea tendințelor din lumea designului interior, dar și visători când vine vorba de detaliile tapetelor, reușesc să împace mai multe lumi pentru cele mai bune rezultate.


Alte sugestii

219.00 lei / mp 175.20 lei / mp
Tapetul Emilia Ilke este proiectat de artista Emilia Ilke, ale cărei surse de inspirație sunt în primul rând designul interior, fotografia si moda. Acesta este un model desenat și tăiat de mână, cu foarte mult caracter. Super la modă și desenat în culori contemporane. Design: Emilia Ilke..
219.00 lei / mp 175.20 lei / mp
Zona din jurul Castelului Löfstad oferă cel mai frumos cadru. Proprietatea lui Löfstad consta din păduri, ferme, culturi agricole și teren arabil. Poate că Emilie Piper se bucura de această priveliște de la una dintre ferestrele ei. Design: Studio Sandberg..
219.00 lei / mp 175.20 lei / mp
Splendoarea și secretele Căii Lactee transformă camera într-un basm propriu. Un cer înstelat încântător încorporat într-un vis devenit realitate în timpul unei nopți la castel. Design: Sara Bergqvist..
219.00 lei / mp 175.20 lei / mp
Un omagiu grandios și potrivit dorințelor lui Emilie Piper: „Atunci când sunt disponibile, florile vor fi aduse în castel.” Design: Sara Bergqvist..
219.00 lei / mp 175.20 lei / mp
Un omagiu grandios și potrivit dorințelor lui Emilie Piper: „Atunci când sunt disponibile, florile vor fi aduse în castel.” Design: Sara Bergqvist..
219.00 lei / mp 175.20 lei / mp
Cine nu a visat să tragă un pui de somn, înconjurat de nori pufoși? Cu fototapetul Cuddșe clouds visul tau poate deveni realitate. Tapetul are repetiție laterală...
567.00 lei / rola (106.38 lei / mp) 283.50 lei / rola (53.19 lei / mp)
Leonard Black este un clasic fermecător, cu un look jucăuș atât pentru tineri cât și pentru cei mai în vârstă. Modelul nostru Leonard clasic are farmecul inconfundabil marca Sandberg. Animalele nu se mai găsesc doar pe materialele textile: le-am dat drumul pe tapet. Design: Bitte Stenstrom..
219.00 lei / mp 175.20 lei / mp
Gryning înseamnă răsărit în suedeză, și de aici vine inspirația pentru această operă de artă murală. Culorilie gri și reci folosite aici se potrivesc perfect cu simplitatea scandinavă care stă la baza designului scandinav. Gryning înfățișează primele raze de soare care apar deasupra orizontului într..
219.00 lei / mp 175.20 lei / mp
Fototapetul personalizat Propria ta lume - Colour Clouds, de la Rebel Walls, ne prezintă o hartă a lumii, pictată parcă în acuarela, în nuanțe de albastru, verde și turcoaz. Acest fototapet le va stimula imaginația copiilor, fiind ideal pentru decorul din camerele lor...
219.00 lei / mp 175.20 lei / mp
Fototapetul personalizat Ștampilă vintage, de la Rebel Walls, potrivit pentru amenajări moderne, în stil vintage sau industrial, are un model care imită suprafața betonului, care a fost aplicat peste cifre. Acestea au rămas vizibile doar la colțuri, efectul vizual fiind unul deosebit...
965.00 lei / cutie (206.20 lei / mp)
Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material nețesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, tapetele MINDTHEGAP sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior.Vândut la cutie de 3 role, fiecare rolă având dimensiunile de 52cm lățime și 300cm lungimeMontajul ..