fbpx
Tapet catifelat Fusion, 1838 Wallcoverings, intr-o incapere cu doua masute pe care se afla vase cu plante decorative
DE INSPIRAȚIE, DECOREAZĂ CU STIL, DECOREAZĂ CU XTDECO

5 Modele De Tapet La Modă În 2023

Dacă îți dorești un design interior cu personalitate, ieșit din tipare, tapetul te ajută să faci o mare parte din treabă. În acest material îți vom prezenta 5 modele de tapet la modă în 2023 cu care îți poți transforma orice interior într-unul absolut spectaculos. Tapetul este un material pentru decorul pereților cu o estetică deosebită, datorită combinațiilor de modele și culori și a texturii lui prețioase, dar, în același timp, este o opțiune foarte practică. În primul rând, se montează rapid, fără praf și mizerie, apoi se curăță foarte ușor, astfel că poți menține o igienă optimă în spațiu și este foarte rezistent în timp. 

Pentru anul 2023, designerii au venit cu propuneri mai curajoase pentru interioare. Este un an plin de culoare, în care amenajările interioare ne induc optimismul și pofta de viață, în care orice răsfăț este permis. Este, de asemenea, un an care ne îndreaptă și mai mult atenția către natură, iar orice material natural sau cu motive inspirate de natură este un must-have.

Top 5 modele de tapet la modă în 2023

Modelele selectate sunt potrivite cu stiluri de design diverse, pornind de la cel modern și până la vintage. Exemplele de mai jos sunt toate versatile și vor fi puse diferit în valoare în funcție de restul elementelor alese pentru decor.

Pereții din cărămidă aparentă sunt de câțiva ani în trenduri, iar acest tapet din colecția Rebel Walls dă o senzație de căldură și confort datorită nuanței de pământ pe care o are. Este un tapet ce poate fi utilizat pentru amenajarea unui perete accent, dar și pentru decorul integral, dacă îți dorești un design în stil industrial

Tapet personalizabil Bricks, Sand, Rebel Walls, intr-o bucatarie cu hota si mobila neagra, cu plita si cuptor incorporate. Pe blatul negru se afla un set de vase bej
Tapet personalizabil Bricks, Sand, Rebel Walls, ideal pentru un design în stil industrial

Mindthegap ne propune acest tapet senzațional, cu forme geometrice în nuanțe neutre, cu accente aurii. Este un model ideal pentru livinguri, potrivit cu personalități active și moderne, care privesc spre viitor.

Tapet designer Human Nature, Mindthegap, intr-un living cu corp de iluminat suspendat auriu, fotoliu roz si comoda din lemn pe care se afla o lampa si carti
Tapet designer Human Nature, Mindthegap, cu o cromatică deosebită, pentru amenajarea camerelor de zi

Tapetul din imaginea alăturată, din colecția Mindthegap, cu contururi de buze pe un fond turcoaz, este electrizant și îndrăzneț, potrivit pentru persoane tinere care își doresc un decor cu adevărat ieșit din tipare. 

Tapet Neon Kiss, Mindthegap, intr-o incapere cu fotoliu turcoaz si doua masute de cafea pe care se aflau o vaza cu flori, o cana de cafea si o carte
Tapet Neon Kiss, Mindthegap, pentru un decor îndrăzneț, potrivit persoanelor tinere

Tapetul din piele naturală, cu textura lui prețioasă și catifelată, este „ultimul răcnet” în materie de design interior. În colecția Enzo Pellini vei descoperi mai multe modele, în nuanțe variate, potrivite pentru orice încăpere. Tapetul din piele este un material extraordinar de decor, cu calități deosebite, care sporește confortul, pentru că este și un bun izolator termic.

Tapet din piele naturala, Frost, Enzo Pellini, intr-un dormitor cu perete din caramida, pat, comoda cu vase decorative si o lampa aprinsa asezata pe covor
Tapet din piele naturală, Frost, Enzo Pellini, pentru amenajări de lux

Cum spuneam, tot ce este inspirat de natură este foarte la modă în 2023. Acest tapet din colecția 1838 Wallcoverings, cu vegetație luxuriantă în nuanțe estompate, are un aer exotic, dar foarte elegant și transmite o senzație de liniște și calm. 

Tapet Paradise Found, 1838 Wallcoverings, intr-o incapere cu canapea verde si perne decorative, masuta de cafea pe care se afla vase cu plante decorative si lampa de podea aurie
Tapet Paradise Found, 1838 Wallcoverings, cu vegetație luxuriantă, pentru un decor relaxant

Apelează la un designer de interior!

Un designer de interior va ști întotdeauna să realizeze un proiect deosebit și original pornind de la o idee, așa că este ideal să apelezi la unul, dacă îți dorești un interior spectaculos, care să stârnească admirația. Designerul știe ce se poartă și știe care sunt cele mai bune surse de materiale pentru amenajări interioare. În plus, va ști exact cât îți trebuie și în felul acesta îți protejezi bugetul de cheltuieli inutile.

Noi, cei de la XT Deco, colaborăm cu designeri și arhitecți din toată țara, pe care poți să îi contactezi și care te vor ajuta să-ți îndeplinești visul. De asemenea, prin noi îți poți procura materiale de cea mai bună calitate pentru amenajări interioare. Poți vedea aici câteva dintre proiectele realizate de colaboratorii XT Deco, cu materialele furnizate de noi.

Dacă ești din Sibiu sau din apropiere, poți comunica direct cu noi vizitându-ne pe strada Luptei, numărul 17, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:30. Indiferent de locația ta, ne poți contacta la adresa de e-mail info@xtdeco.ro pentru orice întrebare.

În concluzie, cu un tapet la modă în 2023 îți poți schimba complet și spectaculos decorul casei. Pe XT Deco vei găsi nenumărate modele, pentru toate gusturile – totul este să vrei să faci o schimbare :).

Foto: XT Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *