fbpx
Living cu panouri decorative 3D din lemn de stejar Pillow, canapea gri, semineu si trei corpuri de iluminat suspendate
DE INSPIRAȚIE, DECOREAZĂ CU STIL, DECOREAZĂ CU XTDECO

Decorațiuni interioare din lemn. 5 modele de panouri decorative, pentru amenajări premium

Lemnul a fost și va fi unul din materialele folosite la scară largă în construcții și amenajări. Atunci când vine vorba de designul interior, cei mai mulți dintre noi asociază lemnul cu mobila, însă el poate avea întrebuințări mai puțin așteptate și absolut senzaționale. Panourile decorative din lemn sunt la modă în 2023 și pot transforma orice încăpere în una originală, cu stil și eleganță desăvârșite, dacă alegi să le utilizezi pentru pereți.

Este o metodă mai veche, însă noile mijloace de decorare a pereților cu lemn sunt spectaculoase și, în plus, sporesc confortul unei încăperi. Știm cu toții că lemnul este un bun izolator termic, are o textură prietenoasă, iar noile panouri decorative din lemn au modele care te vor cuceri.

Decorațiunile interioare din lemn, în continuare în trenduri. Modele de panouri decorative

Decorațiunile interioare din lemn sunt în trenduri de ceva vreme și probabil vor mai fi mult timp de acum înainte din mai multe motive: lemnul este un material natural și durabil și arată foarte bine, aducând  o notă de eleganță greu de egalat. În continuare îți vom prezenta câteva modele de panouri decorative cu care poți realiza proiecte de design interior speciale.

Aceste panouri din colecția TimberWall sunt făcute din lemn reciclat și au aspect vintage fermecător, care imită pereții vechilor hambare. Însă designul lor este atât de versatil, încât aceste panouri se potrivesc cu mai multe stiluri de amenajare. Vor aduce un plus de valoare interioarelor sofisticate și luxoase, dar, în același timp, dau o notă de confort celor moderne sau în stil scandinav.

Panouri decorative din lemn reciclat Reclaimed - Herringbone, TimberWall, in fata carora se afla o masa cu vas decorativ alb, vas ceramic cu planta verde si trei boluri
Panouri decorative din lemn reciclat Reclaimed – Herringbone, TimberWall, pentru amenajări interioare confortabile, cu stil

Cubetti a creat multe modele de panouri din lemn de esențe nobile și durabile, însă cel din imaginea alăturată, din stejar, cu mici cuburi dispuse în relief, ne place în mod deosebit. Este delicat și cu o eleganță desăvârșită, potrivit în egală măsură pentru camere de zi și dormitoare, dacă vorbim de locuințe. Însă aceste panouri pot fi utilizate cu succes și pentru amenajările unor spații comerciale, hoteluri, restaurante și baruri.

Panouri decorative din lemn de stejar, Finesse Unity, Cubetti, intr-o incapere cu canapea alba si perne decorative, masa de cafea neagra pe care se afla doua lumanari, vas negru cu trestie uscata si carte
Panouri decorative din lemn de stejar, Finesse Unity, Cubetti, delicate și elegante, pentru interioare cu stil

Aceste panouri decorative de interior din colecția TeakWall, introduc în „peisaj” și culoare. Fiind un lemn recuperat din case tradiționale japoneze și ambarcațiuni, o parte din bucățelele mici din lemn păstrează urme de vopsea, care sporesc farmecul produsului finit și îi dau o notă veselă. Este un model foarte șic, potrivit cu multe stiluri de design interior, de la clasic, la modern-minimalist, până la industrial sau rustic.

Panouri decorative 3D Tec Palma, TeakWall, in fata carora se afla spatarul unei canapele bej si o perna decorativa
Panouri decorative 3D Tec Palma, TeakWall, foarte șic, potrivite cu mai multe stiluri de amenajare interioară

Modelul 3D din imaginea alăturată, realizat, de asemenea, din lemn de tec reciclat, formează un model sofisticat, potrivit pentru cei care își doresc interioare care să „rupă gura târgului”. 

Panouri decorative 3D Tec Blend, TeakWall, in fata carora se afla un computer, un telefon si un ghiveci cu cactus
Panouri decorative 3D Tec Blend, TeakWall, pentru un decor spectaculos și original

Acest model din colecția Form at Wood, realizat din lemn de stejar, cu un design modern și original, are un efect vizual extraordinar și va înfrumuseța orice interior.

Panouri decorative 3D din lemn de stejar Diamond, Form at Wood, intr-o incapere cu fotoliu alb si parchet gri
Panouri decorative 3D din lemn de stejar Diamond, Form at Wood, pentru interioare moderne și originale

Intră în echipa de designeri și arhitecți colaboratori a XT Deco!

Dacă ești arhitect sau designer, te-ar putea interesa o colaborare cu XT Deco, care ar putea să te ajute să-ți îmbogățești portofoliul. O poți face foarte simplu, cu un click aici. Noi te vom ajuta să-ți procuri materiale premium, la prețuri corecte, pentru că le importăm direct. XT Deco colaborează deja cu peste 250 de arhitecți și designeri din toată țara și împreună am realizat proiecte senzaționale. 

Ne poți contacta și la info@xtdeco.ro, iar dacă ești din Sibiu sau te afli în apropiere, vizitează-ne pe strada Luptei, numărul 17, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:30.

În concluzie, decorațiunile interioare din lemn pot transforma spectaculos orice încăpere, dacă acestea sunt alese inspirat. Iar panourile decorative din lemn sunt o opțiune modernă și ușor de introdus în orice decor.

Foto: XT Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *