Panouri Decorative

Panouri Decorative Tecnografica TCG-68795-1. Conține culorile: Panouri Decorative Tecnografica TCG-68795-1. Conține culorile:
Panou decorativ iluminat cu LED Maui Blue 1, Tecnografica
 
644,30 lei / mp (6.617,00 lei / bucata)

Panouri decorative 3D WallArt WRT_GA-WA13_Flows, material: Panouri decorative 3D WallArt WRT_GA-WA13_Flows, material:
Panouri decorative 3D Flows, WallArt, 12 placi 50x50cm
 
89,67 lei / mp (269,00 lei / cutie)

Panouri decorative, pentru o casă cu mult mai mult farmec. Îți dorești o casă modern amenajată, care să aibă decor în tendințe astfel încât încăperile să pară proaspăt renovate, chiar dacă au trecut câțiva ani de la ultima reamenajare? Panourile decorative pot reprezenta soluția. Acestea creează o simetrie minunată în orice casă. Sunt elegante, practice, durabile, ușor de curățat și rezistente. Poți alege panouri decorative simple, albe sau maro pentru că sunt versatile, practice și aduc o notă de prospețime indiferent de camera în care sunt montate. Tot mai preferate de designerii de interior, panourile decorative sunt disponibile în diverse forme și texturi, care permit finisaje moderne, schimbând radical înfățișarea camerei în care sunt utilizate.

Modele de panouri decorative pentru interior

Modelele de panouri decorative 3D au un design în relief, care te invită să intri într-o atmosferă modernă în orice încăpere, indiferent că este holul, dormitorul sau livingul. Mai departe, panourile decorative din rășină acrilică îți oferă o textură unică, pentru că nu ies în relief, fiind ideale pentru un aspect minimalist și chiar și pentru un decor industrial.  În funcție de casa ta, dar și de decorațiunile ulterioare, mai poți alege modelele de panouri decorative din lemn, plută sau trestie de zahăr. Panourile din lemn creează o atmosferă rustică, naturală, iar cele din fibră de trestie de zahăr sunt destinate spațiilor moderne. Există chiar și modele vopsibile, pe care le poți personaliza în funcție de preferințele tale. Indiferent de ce vei alege, poți avea certitudinea că pereții vor căpăta personalitate, iar aspectul întregii case va fi schimbat. În magazinul nostru online, ai la îndemână toate aceste tipuri de panouri, cu prețuri diferite, în funcție de model. De asemenea, tot în magazin sunt disponibile nu numai panouri pentru locuințe, ci și modele pe care le poți folosi pentru o amenajare originală a unui bar, birou sau chiar hotel.

Dacă nu ești sigur de alegerea ta, îi poți contacta oricând pe specialiștii XTDeco. Aceștia te pot ajuta să alegi panourile potrivite casei tale. Tot ei te pot ajuta cu detalii legate de livrare și de modalitățile de plată potrivite ție.