fbpx
NOUTĂȚI

Atât de potrivit pentru un cadou reușit!

Alegerea cadoului perfect pentru cei dragi este deseori dificilă. XT Deco vă vine în ajutor cu un cadou util pentru locuința familiei sau prietenilor.

Fără timp pierdut prin zeci de magazine, voucherul de la XT Deco este cadoul ideal pentru oricine dorește să-și împrospăteze atmosfera casei cu articole decorative care oferă rezistență și durabilitate în timp.

Cum puteți achiziționa un voucher cadou? Nimic mai simplu, trebuie doar sa completați formularul și se rezolvă în cateva minute.

Pe magazinul nostru online xtdeco.ro sunt disponibile alternative vaste de tapet, fototapet, profile decorative, tapet magnetic, adezivi și accesorii decorative. Acestea variază în funcție de structură, model, tip, și sunt așezate pe stiluri pentru a fi mai ușor de identificat.

V-am pregătit câteva exemple de amenajări în ton cu sezonul de iarnă, pentru un plus de inspirație!

Poveste de iarnă

O priveliște încântătoare, încărcată cu emoție, în care fiorul naturii se transpune într-un sentiment de libertate, de liniște plenară și abandon total.

Suprafața scandinavă

Un design cu inspirație din diferite forme și culori ale naturii combinate cu crâmpeie de elani și vulturi.

Hope Mountains

Acest model oferă delicatețea griului din creionul de grafit și a nuanțelor de acuarelă.

Încă mai ai întrebări referitoare la voucherul cadou de la XT Deco? Intră pe pagina de prezentare unde vei găsi toate informațiile necesare sau contactează-ne la numărul de telefon 0371781394.

Cadoul practic pentru casa celor dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *