fbpx
DECOREAZĂ CU STIL

decorează zen și uită de griji

Ideile de amenajare interioară Zen sunt inspirate din locuințele japoneze, din designul interior minimalist și din tradițiile străvechi Feng-Shui. Acest concept este cu adevărat liniștitor, bine gândit și echilibrat.

Fotografie prin impressinteriordesign.com

Zen în casa ta înseamnă să reușești sincronizarea naturii cu lumea din jurul tău. Propriul tău mediu ambiental te va ajuta să te relaxezi și să-ți găsești pacea interioară pierdută în agitația vieții de zi cu zi.

Acest concept este centrat în jurul culorilor relaxante în care mobila este aranjată armonios în stil Fen-Shui pentru a crea un mediu sănătos și plăcut privirii. În general, pereții sunt albi și bine finisați, împodobiți din loc în loc cu tablouri simple și mesaje care să-ți amintească de esența lucrurilor.

Ai putea adăuga câteva plante de dimensiuni generoase, pentru a aduce viață și căldură căminului tău.

Foto via familyholiday.net

 

A avea o casă Zen înseamnă să creezi uniune între natură și în interior. Alege mobilier și obiecte realizate din materiale naturale: lemn masiv și bambus. Ține minte că designul interior Zen este legat de simplitatea și de afișarea a câtor mai puține elemente decorative. Aveți nevoie de câteva locuri create special pentru a depozita lucruri pe care nu le folosiți des, pentru a ține la distanță dezordinea și a menține spațiul vostru frumos, deschis și liber.

 

Foto via avso.org

Accesorizează-ți încăperile cu una sau două statui/ zeități asiatice, plante cu frunze mari adăpostite în ghivece pictate manual și plasează din loc în loc opere de artă simple. Florile proaspete arată grozav într-o cameră Zen și sunt cel mai plăcut mod de a aduce natura în casa ta. Așează lumânări în camerele tale și vei vedea cum lumina lor, în special seara, va crea un sentiment de confort și-ți va insufla calm și relaxare.

Fotografie prin avso.org

 

XT Deco vă dorește o duminică Zen!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *