fbpx
DESPRE AMENAJĂRI

realizează o declaraţie de personalitate uimitoare cu ajutorul unui tapet deosebit de cameră

Vrei să experimentezi o nouă dimensiune a camerei în care stai? Tapetul devine cea mai sigură soluție atunci când inspirația nu mai este în armonie cu tine.

Pentru a încadra o piesă de mobilier decorativă, cum ar fi o canapea sau un dulap, trebuie să te limitezi la contrastul dintre culori şi la schemele camerei. De exemplu, trebuie să iei în calcul că nu ai voie să limitezi pereţii şi să îi aglomerezi şi cu mobilier şi cu un tapet de living.

Dar, poţi să iei în considerare posibilitatea aplicării unui tapet în living în spatele bibliotecii şi al rafturilor pentru a crea un fundal colorat şi pentru a face un punct de atenţie, o insulă de inspiraţie, prin rame de tablouri, prin cărţi sau obiecte decorative mărunte.

sursă foto: Pinterest

Decorul locuinței prinde contur dacă te implici

Un tapet în living devine un mod fantastic de a adăuga mai mult interes spaţiului şi cu siguranţă poate oferi o senzație de lejeritate într-o cameră, în funcţie de design-ul pentru care ai optat. Un tapet de living montat pe peretele opus ferestrei îţi va aduce mai multă lumină. Aici poţi să optezi pentru un tapet cu un mesaj inscripționat, pentru un tapet înflorat sau pentru un tapet în decor ca la Paris, Roma sau Londra. Dacă eşti pasionat de aceste locuri, atunci poți să personalizezi un tapet doar pentru tine și camera în care dorești să îl aplici, dacă apelezi la XT Deco, specialişti în a-ţi îndeplini cerinţele în materie de decor interior al locuinţei.

Nuanţele de roşu şi albastru, roşu şi alb sau verde gălbui dau un aspect relaxant, ce poate stabili un ton mult mai îndrăzneţ, neconvenţional, însă atractiv atât pentru tine, cât şi pentru musafiri. Dungile late într-un tapet de cameră oferă o imagine plăcută, pentru că dispersează aspectul vizual, în ideea de a face ca înălţimea camerei să pară mult mai mare. Acest efect vizual este dat şi de cromatică, iar pentru aceste dungi nuanţele de negru, albastru închis, violet sau portocaliu pot mări şi conferi peretelui senzaţia de amplu.

sursă foto: decorpad.com

Un design floral este acceptat de la mic la mare

Se spune că un design floral nu trebuie să fie tradiţional. Există o mulţime de modele contemporane care încorporează frumos o floare, dar şi o mulţime de elemente din natură. Un model cu o pădure în tematică va da camerei un sentiment de vitalitate, naturaleţe şi veselie. Imaginează-ți pentru o clipă că ai un tapet în living cu flori, câteva păsări şi verdeaţă. Un astfel de peisaj te duce la cântecul păsărilor, la duminici însorite petrecute într-o zonă de pădure şi pe un câmp plin de margarete, lăcrămioase şi oricare alte flori ce îţi relaxează simţurile.

De exemplu, la fel de bine poţi să mizezi şi pe un tapet ce are imprimat un palmier tropical, pentru a-ți crea senzația de climă însorită. Iar dacă vrei să ai o senzaţia de vară constantă chiar în camera ta de living, atunci nu ezita să comanzi orice model te inspiră cel mai bine. Nu uita nici de printurile cu animale, ce sunt și preferatele copiilor. Lasă-i şi pe cei mici să îşi aleagă un model ce îi inspiră încredere şi le oferă linişte, aduc beneficii şi motivaţii pentru dezvoltarea creativităţii şi imaginaţiei.

La fel de bine poți adăuga un tapet cu o mulțime de caractere animate sau personaje în camera de living. Un fluture subtil, un personaj din mitologie, un semn pentru viaţa de familie sau imaginea unui idol.

sursă foto: digsdigs.com

Construieşte cu încredere mediul familial în camera de living

Pentru că vrei să ai parte de intimitate în cameră sau pentru că vrei să te bucuri de seri în familie la un film şi la discuţii amicale, atunci cu siguranţă trebuie să şi creezi această stare de spirit. De aceea, XT Deco îţi recomandă să mizezi pe tonuri neutre de gri, pentru a însufleți camera într-un stil vibrant. Nu uita că poţi introduce şi ceva nuanţe de galben sau un pic de verde pentru un stil mult mai personal.

Tapetul de living în nuanțe de gri şi galben în cameră acoperă şi celelalte coordonate de design, precum mobilă, structura pereţilor sau obiectele decorative. Ceva ce poate nu mulţi reuşesc să aducă în atenţia clienţilor şi proprietarilor de case este că utilizarea unui tapet floral, încărcat cu elemente naturale nu trebuie să fie excentric, şi anume să nu se aplice şi alte obiecte decorative pe perete, pentru că atunci farmecul oferit de decor ar dispărea şi atenţia nu ar mai fi concentrată doar pe tapet.

În continuare îţi prezentăm unele dintre cele mai populare modele de tapet pentru living, ce sunt apreciate de clienţi şi achiziţionate din ce în ce mai des.

Modelul geometric într-o nuanţă rece de albastru devine o alegere veselă şi neaşteptată într-o zonă în care se adună membrii familiei şi prietenii. Acest model instituie o atmosferă prietenoasă, deosebit de frumoasă, tocmai pentru ca aduce veselie, trimite gânduri de îmbrăţişări dulci şi ceşti de cafea îmbietoare, potrivite pentru zilele de duminică.

Aspectul feeric se potriveşte mai bine în camera copilului, decât într-un living, însă nu este de neglijat. Culorile pastelate cu imprimeuri pot oferi o inspiraţie copilului. În această cameră, poţi alege un model ludic, pe un fundal neutru care să prezinte viaţa şi natura în cele mai vesele culori.

Stilul subtil este de acceptat în camera de living. Un print modern care te poate face să te simţi mai mult ca acasă nu poate să fie decât natural. Completează acest tapet de living cu o canapea în culori neutre şi mobilează cu piese geometrice în nuanţe subtile de grafit, albastru pal sau jad şi vei face ca fiecare colţ al camerei să primească cele mai multe laude.

Creează un aspect pe care să îl iubeşti!

Pentru un impact puternic, dar şi pentru a alege un perete ideal pentru un tapet potrivit mizează pe un stil mai sofisticat, cu o imprimare în gri şi cu ton elegant. O cameră elegantă este o cameră ce merită un tapet alb cu tonuri mai joviale, printre care şi verdele, siclamul, rozul pal sau culori neutre precum bej, crem sau gri.

Vrei o cameră electrizantă? Atunci îţi punem la dispoziţie unele dintre cele mai noi modele de tapet pe care să le testezi. Site-ul xtdeco.ro îţi oferă posibilitatea de a comanda o mostră de tapet pentru a analiza modul în care vrei să arate livingul tău. Odată ce ai identificat varianta de tapet, vei ajunge să iubești întreaga locuință.

Dacă eşti din fire mai îndrăzneţ, atunci trebuie să ştii că o lumină turcoaz poate să dea o declaraţia decorativă mai palpitantă pentru întregul aspect vizual. Trucul unui astfel de tapet pentru living este să creezi sentimentul de „over the top” prin accente de culori ale pieselor de mobilier alese într-o nuanţă similară.

Dacă eşti mai pasional din fire, atunci îndrăzneşte la mai mult! Îţi recomandăm să mizezi pe un tapet şi pe o imprimare ce captează atenţia. Ori de câte ori simţi că trebuie să reînvii atmosfera, decorul o poate face pentru tine. Un spaţiu cu ferestre mari este ideal pentru un tapet de living în stil marin, pentru nuanţe îndrăzneţe, dar moderne în acelaşi timp, menite să aducă în prim plan lejeritatea spaţiului.

Doreşti să aduni urale de wow atunci când oaspeţii sosesc? Atunci cu certitudine trebuie să alegi un tapet care este un pic mai îndrăzneţ decât stilul tău obişnuit. De exemplu, poţi alege un albastru deschis cu accente florale, cu reflexii metalice şi cu poleiri ca de aur, ce vor fi realmente uimitoare.

sursă foto: wallanddeco.com

Descoperă 3 sugestii simple pentru care merită să lipești tapet in living

Se pune întrebarea de ce să lipeşti tapet în camera de living. De ce să nu o faci? Iată mai jos principalele caracteristici ce te îndeamnă să montezi un tapet în camera de zi.
În primul rând, tapetul adaugă un sentiment de confort sporit în locuinţă. Aplicarea unui tapet poate diviza camera şi poate oferi o cale de acces spre relaxare. În plus, o serie de produse pentru văruit sunt destul de periculoase pentru sănătate, iar vopselele şi diluanții pot afecta sănătatea, chiar dacă nu simţim.

În mod alternativ, în procesul de montare al unui tapet pentru un living se pune accent pe partea superioară a încăperii, tavanul, ce trebuie să aducă un efect de energie pozitivă, în aceeaşi manieră în care să nu suprasolicite ochiul în analiza întregului spațiu.

Mai mult, un alt mod în care tapetul este utilizat într-o cameră se descrie prin oferirea unui interes vizual aparte, comparativ cu o cameră vopsită cu var lavabil. Proprietarii de locuinţe tind să aplice astfel de materiale pentru a crea efectul de dimensiune mai mare pentru o cameră mai mică.

Tapetul îndrăzneţ oferă supradimensionare, spaţii încântătoare şi relaxare. Cu adevărat se poate spune că oamenii tind să îşi petreacă majoritatea timpului liber în living pentru a se relaxa în această cameră, acolo unde culorile sunt calme, liniştite sau pline de viaţă. Tapetul se poate aplica şi în continuarea peretelui, pe tavanul camerei, pentru a îndeplini efectul de casetă de bijuterii locului.

În cele din urmă, se lipeşte un tapet în camera de zi pentru a crea un punct focal ce lipsea de multă vreme. Fiecare cameră trebuie să aibă cel puţin un focal vizual, acel element care atrage ochiul. Unele camere au un punct focal natural, cum ar fi un şemineu sau o fereastră mare, pe când altele pot avea un punct de atenţie îndrăzneţ cu ajutorul unui tapet accentuat, comandat online sau personalizat.

sursă foto: nestingwithgrace.com

De mare ajutor pentru camerele de zi

Dacă veţi alege să utilizaţi un model de tapet sofisticat sau elegant într-o cameră mică, atunci este cel mai bine să mizati pe un model mai simplu, cu un efect vizual mare, nu încărcat, dar eficient. Un model de tapet cu note, figuri geometrice sau desene mici oboseşte ochiul şi probabil nu ar da bine într-o astfel de cameră.

Desigur, în funcție de nevoile întregii familii, puteţi opta pentru ceea ce este mai atractiv din cadrul magazinului online xtdeco.ro şi cu siguranţă nu veţi fi dezamăgiți. Fiecare produs este ideal pentru fiecare client, iar produsele sunt atent selectate de magazin pentru clienţii săi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *