fbpx
DESPRE AMENAJĂRI

Idei de amenajare cu vopsea receptibilă la cretă

Vopseaua cu efect de tablă de scris este un finsaj decorativ modern care pe noi ne-a cucerit întru totul. Partea cea mai intrigantă la această vopsea decorativă este că poate fi aplicată pe orice obiect sau suprafață din casă: mobilă, pereți, uși interioare, oglinzi, chiar și pe pardoseală sau electrocasnice.

       |Foto i3 design group

Cu un mare impact vizual, această soluție decorativă duce design-ul interior la un alt nivel. Ce trebuie să faci este să te asiguri că suprafața pe care urmează să o îmbraci în acest finsaj decorativ este perfect netedă și să o acoperi cu un strat de amorsă specială, chiar înainte de a aplica vopseaua.

Decorează creativ casa și inspiră-i și pe alții

Această vopsea magică se poate aplica oriunde vrei tu.Vopsește un perete pe care pot să scrie copiii și musafirii oricând cu cretă, fie că este vorba de dormitor, living, baie, hol sau bucătărie. Vei avea parte de un perete creativ și colorat care oferă un plus de vitalitate spațiului.

Totodată, poți să vopsești sticle și borcane, să desenezi o etichetă și să scrii cu cretă ce este înăuntru sau să îți transformi frigiderul. Există o mulțime de locuri în bucătărie în care poți folosi această vopsea. Trebuie doar să fii creativ!

Unde găsesti o astfel de vopsea?

Ei bine, în magazinul nostru online poți găsi vopseua Chalckboard de la Benjamnin Moore. Sunt mai multe culori disponibile din care poți alege în funcție de ideea ta de decor.

Ben Chalkboard este o vopsea pe bază de latex acrilic, foarte rezistentă la spălare și receptibilă la desenare cu cretă. Fiind o vopsea lavabilă cu un finish Eggshell (coajă de ou), Ben Chalkboard are un aspect mat, care are un grad de reflexie a luminii foarte scăzut.

Caracteristici vopsea receptibila la cretă:

• Se aplică ușor și este lavabila;
• Rezistă la stropire în timpul aplicării;
• Se usucă dând un aspect decorativ care este extrem de durabil;
• Este creată să reducă mirosurile persistente;
• Se curață cu apă și săpun;
• Se usucă repede;

Care mai este farmecul vopselei receptibilă la cretă? Stimulează creativitatea copilului tău.

Toți simțim nevoia unei schimbări din când în când, iar cu putină creativitate și îndemânare poți înveseli orice colțisor al casei.

Sperăm să-ți prindă bine informațiile oferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *