fbpx
DE INSPIRAȚIE

O casă elegantă și primitoare din Cracovia

Pasionați fiind de design interior și de transformarea caselor în cămine primitoare, zi de zi căutăm inspirație. Fie că respectă regulile și nu se abat de la acestea sau că traversează granițele tehnice și se aventurează în creativa lume a designului interior, adeseori găsim exemple de locuințe ademenitoare, în care ne-am petrece cel puțin fiecare după-amiază.

Una dintre acestea este un cămin, intim, elegant, primitor care ne-a fascinat de la prima imagine. Realizat de Odwzorowanie, designul îmbină clasicul cu stilul retro, se joacă cu accente industriale sau rustice, rezultând un eclectic impecabil. Parchetul original al încăperilor a fost complimentat de alăturarea unei gresii noi, cu model vintage, ce a deschis perspectiva către un întreg arsenal de accesorii. Tablourile, cărțile, textilele, corpurile de iluminat, … toate, împreună crează această definitorie atmosferă relaxantă.

 

Hmmmm… parcă ne și imaginăm acolo, tolăniți în canapea cu o carte în mână sau poate la masa din bucătărie, cu cineva drag. Fiecare colțisor al acestei locuințe povestește ceva însă dintre toate nouă cel mai mult ne-a plăcut aglomerația ordonată a sufrageriei și frumosul tapet tropical care îmbracă pereții holului.

Sperăm că acest exemplu te va inspira în alcătuirea decorului, exact după personalitatea ta!

Spor la decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *