fbpx
DECOREAZĂ CU XTDECO

Colecție nouă de profilatură Orac Decor

Brâuri decorative, rozete, coloane, scafe, cornișe, plinte sau console… variantele de amenajare a unei locuințe cu profile decorative sunt infinite iar efectele sunt absolut surprinzătoare, având în vedere efortul minim pe care îl presupun.

Profilele decorative au marele avantaj de a combina într-un raport echilibrat partea estetică cu beneficiile practice. Sunt ușoare dar rezistente (atât la impact cât și la apă), durabile și simplu de instalat (fie la interior sau la exterior). De asemenea, pot fi utilizate pentru mascarea cablurilor inestetice ce se odihnesc la baza pereților sau a marginilor ondulate care leagă plafonul de pereți. Iar ca să își dovedească utilitatea, acestea aderă la orice fel de decor și sunt acel detaliu care dau o unitate orcărui stil de amenajare.

Într-o discuție despre profile decorative, nu poate lipsi numele Orac Decor. Lideri pe piața europeană în manufacturare, calitate și design, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniu, aceștia au lansat recent ultima gamă de produse, denumită sugestiv, “MODERN”. Cu tema “less is more” (mai puțin înseamnă mai mult), această nouă colecție de la Orac Decor se află în căutarea esenței, a simbiozei dintre arhitectură și arte decorative. Designerul Orio Tonini reușește să dea profilelor o interpretare arhitecturală ce se încadrează perfect în orice spațiu iar Pierre Daems se remarcă prin utilizarea proporțională a linilor drepte.

Cu o serie de 5 concepte, regăsite în 16 ornamente 3D de înaltă calitate, noua gamă MODERN, pune la dispoziția utilizatorilor elementele necesare creării unui spațiu unic, plin de farmec.

Un joc al umbrelor

Conceptul L3 (Linear Led Lighting) este alcătuit din 4 profile moderniste, gândite pentru a îngloba o iluminare LED indirectă. Aceste 4 elemente pot fi utilizate individual sau ca tot unitar, în funcție de amplasare și de efectul de iluminare dorit.

Turtit și sobru

Modelul în scări este de asemenea alcătuit din 4 părți, fiecare cu un design și un scop individual, incluzând o bordură, un mulaj de cornișă și o soluție practică pentru mascarea șinei de draperie sau a uneia cu LED-uri.

Drept și interesant

Plinte late, cu design simplu dar foarte bine proporționat, caracterizat de colțuri ascuțite și linii drepte, clar trasate, moderniste.

Versatil și funcțional

Profilele înclinate, cu muchia de sus mai subțire, îmbină tehnologia, designul și funcționalitatea. Ideea de bază a fost utilizarea unui singur produs pe post de plintă și sursă de lumină. Acesta este motivul pentru care sunt realizate din Duropolymer® (polimer extrudat), impermeabil și extrem de rezistent la șoc mecanic.

Volum geometric

Forme geometrice inspirate din linile clare ale arhitecturii moderne, alcătuiesc panouri decorative volumetrice ce pot fi personalizate. În funcție de îmbinarea celor 5 elemente proiectate de arhitectul italian Orio Tonini și artista Emma Geers, panourile pot da unicitate spațiului prin formă, textură și culoare.

Indiferent de proiectul de amenajare pe care ți l-ai propus, bucură-te de beneficiile profilelor decorative, fii creativ în îmbinarea elementelor tehnice și a celor de design pentru a oferi o energie personală spațiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *