Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Candelabre clasice

Candelabrul sau policandrul (în greacă - polikandelon) este unul dintre cele mai interesante corpuri de iluminat ce poate fi instalat într-o încăpere. Și asta pentru că este o piesă complexă, prevăzută cu brațe pe care sunt așezate becuri electrice și care poate avea diverse ornamente, în funcție de stilul de amenajare căruia i se potrivește. Candelabrele sunt mereu la modă, în diverse modele și se potrivesc atât amenajărilor retro, cât și decorurilor moderne, în care îți dorești un accesoriu extravagant, pe lângă veioze sau lampadare elegante.

Modele de candelabre mari și mici

Candelabrele noastre sunt prevăzute cu telecomandă, proiectoare și tipuri diferite de iluminare, ceea ce le recomandă pentru decorurile contemporane, în care îți dorești o contradicție armonioasă de design. Modelele de candelabre sunt numeroase: combinații de metal și cristal, sticlă, materiale textile, cristale Swarovksi, iar lumina poate fi orientată în direcții diferite. Atunci când cumperi un asemenea accesoriu, camera în care acesta va fi instalat și pozitionarea acestuia sunt de o importanță majoră. Un candelabru mare are nevoie de mai mult spațiu sau de un tavan mai înalt, pentru a fi pe cât de agreabil, pe atât de util. De asemenea, desi lămpile noastre pot fi instalate fără problem pe pereți de rigips, un candelabru foarte mare, cu o greutate mare, are nevoie de o instalare mai sigură, pe un tavan și beton sau cărămidă. În privința prețului, trebuie să iei în considerare calitatea obiectului, materialele din care este realizat și complexitatea modelului. Mai ales pentru că poate fi accesoriul care va atrage toate privirile.