Profile Decorative
406 produse

Imagine interior
Imagine model
Profilele decorative, ornamente atractive și simple pentru locuința din vis

Știai că orice interior poate fi transformat ușor și rapid cu ajutorul profilelor decorative, ornamente care înfrumusețează aspectul pereților și nu numai?  

Fie că le alegi pentru perete sau tavanul încăperilor, există modele pentru toate gusturile, care se potrivesc la mai multe stiluri de decor, de la cele retro și până la tendințele minimaliste. Profilele pot fi folosite atât în camere mici, cât și în încăperile spațioase, nu numai pentru pereți și tavan, dar și pentru uși, prin folosirea ancadramentelor. O încăpere generoasă poate căpăta o notă retro dacă utilizezi un pilastru, element decorativ care se remarcă printr-o frumusețe deosebită.  

Unele profile decorative (panouri de ușă, pilastru), realizate din durofoam, material plastic patentat de polimer, cu un design unic, modern, au suprafețe neted-mătăsoase. În cazul în care vrei să obții un efect retro pentru încăpere, poți decora peretele cu așa-zișii colțari, profile realizate din duropolimer sau cu brâu din poliuretan.  

Profilele decorative îți oferă un design atractiv, unic, la prețuri de neegalat. Le poți cumpăra online, din magazin, dar nu înainte să te uiți cu atenție la toate ofertele. Alocă timp, pentru că viața ta chiar se poate schimba. În bine.