Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Lustre clasice

Lustrele sunt printre cele mai cunoscute corpuri de iluminat și le regăsim în aproape orice spațiu, fie în variante retro, fie în altele, mult mai moderne. În general, lustrele sunt obiecte de iluminat care se montează pe tavan. Astfel suspendate, acestea vor lumina camera în funcție de modul în care sunt orientate becurile, dar și la înălțimea la care sunt montate. Totuși, dacă lampa este una de dimensiune și greutate mare ai nevoie de o montare cât mai sigură, pe un tavan din beton sau cărămidă. O lustră montată la distanță de tavan va concentra toată lumina pe zona de sub ea, punând-o în valoare. Dacă optezi pentru un stil modern, poți alege din gama de modele de lustre tip aplice, care pot fi instalate direct pe tavan, luminând astfel întreaga cameră.

Modele de lustre de tavan, suspendate

Dacă ești în căutarea celor mai frumoase modele de lustre pentru dormitor, living, hol sau chiar alte camere, trebuie să știi că acestea pot oferi o iluminare de calitate în funcție de culoarea lor, dar și de numărul de becuri. În plus, având în vedere că lustrele noastre sunt prevăzute cu telecomandă și mai multe programe de iluminare, direcția luminii poate fi schimbată cu ușurință, cu o simplă apăsare de buton. Pentru o cameră de dimensiuni mari ar trebui să optezi pentru o lustră cu mai multe brațe și becuri, pentru a reuși să o luminezi foarte bine. În categoria noastră vei găsi lustre din cupru, inox, ceramică, rășină, sticlă colorată, cristal și multe altele, iar multe dintre ele au incluse becuri economice, cu lumină rece, caldă sau neutră.