Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Lustre moderne

O lustră modernă este alegerea perfectă pentru o casă decorată în stil industrial, scandinav, urban sau minimalist, însă, cu puțină imaginație și modelul potrivit, lustrele moderne pot fi integrate și în stiluri de decor precum cel romantic sau chiar mediteraneean. Lustrele moderne din colecția XT Deco sunt versatile, ușor de montat, iar specialiștii noștri îți stau la dispoziție oricând cu sfaturi, online sau la numărul de telefon 031.630.03.29, de luni până vineri, între orele 10.00 - 18.30.

Modele de lustre moderne. Lustre moderne cu LED

Luxoase sau din categoria hi-tech, corpurile de iluminat moderne din colecția XT Deco îți vor transforma casa într-un loc confortabil, plăcut, unde te vei întoarce cu plăcere la sfârșitul unei zile obositoare. Tot în catalogul nostru online vei găsi lustre moderne cu LED, de ultimă generație, perfecte pentru citit și cu o durată mare de viață. Lustrele moderne cu LED au fost create pentru confort și sustenabilitate, fiind o investiție care se recuperează simplu, prin facturi la energie mai mici. Combinate cu aplice, veioze și lampadare moderne, lustrele din oferta XT Deco vor completa natural stilul de decor pe care l-ai ales și pot fi ușor transformate în elementul-accent din designul unei camere.