Vază magnetică, sub formă de eprubetă - Mica, Menta

Cod produs: GVM-M-VA-MG-S
113,00 lei
  • Disponibilitate: 7 - 14 Zile


  • Dimensiuni: 166 x 51 x 35 mm (HxDxL)
  • Material: metal, sticlă
  • Livrare în maxim 14 zile
  • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
  • Livrat cu GLS Courier sau Fan Courier

Știi că nu ai niciodată suficiente vaze în casă, nu?
Ei bine, aceste eprubete vin în completarea vazelor pe care le ai deja și sunt create pentru a funcționa perfect pe tapetul magnetic.

Produs disponibil în 2 dimensiuni și 5 culori: mic - 166x51x35mm (HxDxL), mare 216x61x35mm (HxDxL) și sunt albe, negre, roz, mentă, sau petrol.

Abonează-te fără regrete

XT Deco Fresh este un newsletter cum n-ai mai văzut până acum, decât dacă ești deja abonat, caz în care nu ai avea ce să cauți pe această pagină.


Mă ia valul uneori, iertare!


Scriu chiar eu, Alexandru, despre lucrurile interesante cu valență mai mult sau mai puțin comercială (depinde) care se întâmplă la cooperativa care, de mai bine de 10 ani, promovează, importă, distribuie și proslăvește materiale de calitate superioară cu care poți și este chiar indicat să decorezi spațiul în care dormi, mănânci, gândești, (pro)creezi, ș.a.m.d.


Scriu maxim o dată pe săptămână. Maxim! De obicei trimit cam două mesaje în fiecare lună.


Dacă te-am convins, dă click pe butonul din dreapta (sau de dedesubt, dacă ești de pe mobil) și completează cât poți tu de onest micro chestionarul pentru că astfel îți pot trimite doar mesajele al căror conținut chiar te interesează; nici mie nu-mi plac mesajele care nu mă ating de nicio culoare, așa că evit cât pot de mult să trimit astfel de mesaje.


Te pup!Alex