Tapet designer Particles, Black by Truly Truly, NLXL, 4.4mp / rola

Cod produs: NLXL-TTY-03
1.293,75 lei / rola (294,03 lei / mp)
 • Disponibilitate: 7 - 14 Zile • Paletă culori: Negru, Negru Închis, Alb, Alb Trafic, Aluminiu, Aluminiu-Alb, Gri, Gri Șoarece
 • Paletă culori RAL: RAL 9005, RAL 9016, RAL 9006, RAL 7005
 • Paletă culori RGB: #000000, #FFFFFF, #A4A4A4, #696969
 • Material: netesut (non-woven)
 • Lățime: 0.487m
 • Lungime: 9.0m
 • Suprafață: 4.38mp
 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau Fan Courier

Fascinat de conceptul de forțe ascunse care nu sunt văzute în împrejurimile noastre, tapetul PARTICLES a fost realizat pentru expoziția Truly Truly - Particule și Frecvențe de la Dutch Design Week 2014. Expoziția a explorat elemente în mod normal invizibile, cum ar fi sinapsele biologice microscopice sau radiațiile tehnologice pentru a răspunde la întrebarea „Cum arată energia?”. Designul lor de tapet este un exemplu perfect de lucrare care este experimental pentru văz, prin ridicarea elementelor nevăzute ale lumii din jurul nostru și aducerea lor sub observație, ca o prezență clară în casele și locurile noastre de muncă.

Elemente nevăzute

Disponibil în tonuri monocrome de negru, alb sau gri, PARTICLES cu siguranță va atrage fanii unui aspect minimalist. Designul pare să aibă un model regulat, dar rămâne suficient de simplu pentru a acționa în concordanță cu alte elemente de design interior. Desigur, se potrivește bine cu o schemă monocromă minimalistă generală. Adevărata frumusețe a acestui design constă însă în simplitatea sa înșelătoare. De la distanță, apare ca un model simplu cu puncte, dar apropiați-vă și începeți să vedeți efectul vizual al particulelor în mișcare, deoarece acestea par să se deruleze într-o undă peste tot spațiul peretelui. În cele din urmă, o inspecție și mai atentă dezvăluie modelul unic și individual din interiorul fiecărui punct static, dovedind că nimic nu este așa cum pare!

Știința întâlnește arta

Acest design de tapet reușește să transforme elementele științifice într-o operă de artă pentru casa ta. Încapsulează forțele științifice transformând o lume cu elemente ascunse în ceva tangibil vizual. Acest proiect este obligat să apeleze la oricine este interesat de lumea complexă a științei sau de posibilitățile infinite ale designului grafic. Ar fi un tapet excelent pentru o sufragerie sau pentru un spațiu de lucru. Opțiunile simple de culoare monocromă acționează ca un fundal contrastant excelent față de elementele naturale ale designului interior, cum ar fi plantele și terariile și ajută la crearea unor alte culori. Ați putea chiar combina acest design cu mobilier antic ca un contrast actualizat între elementele moderne și stilul vintage. Acesta este un design de tapet care este versatil pentru aproape orice spațiu din casa ta, îmbinând simplul cu complexul, vizualul cu nevăzutul.Paletă culori în RAL (paleta de culori RAL )